Un cadavru a fost găsit în Sectorul 1 al Capitalei, pe un teren intravilan! Poliția încearcă să afle despre cine este vorba

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 05 apr 2024, 17:19

Trupul neînsuflețit a fost găsit vineri dimineață

Sursa: Pexels.com

Astăzi, în jurul orei 10:30, a fost găsit un cadavru. Acesta se afla pe un teren viran de pe raza Sectorului 1, București.

Cel ce a descoperit cadavrul  de pe terenul intravilan din Capitală a alertat imediat autoritățile, prin apel la numărul unic de urgență 112, iar polițiștii din cadrul Secției 5 s-au prezentat imediat la fața locului.

În ce stare a fost găsit cadavrul în Sectorul 1 al Capitalei

Momentan, condițiile în care a murit respectiva persoană rămân incerte, însă surse din cadrul poliției, citate de spynews.ro,

au transmis că trupul neînsuflețit se afla într-o stare alarmantă. Pentru a se stabili condițiile concrete în care a murit victima, cadavrul ei a fost preluat de către oamenii legii și dus să i se facă necropsia, la Institutul Național de Medicină Legală (INML).

Citește și: Descoperire șocantă în Sectorul 3 al Capitalei! Bărbat găsit mort, legat de mâini și de picioare, pe acoperișul unui bloc

Între timp, autoritățile desfășoară cercetări pentru a afla cum a ajuns cadavrul pe teren și în ce circumstanțe s-a produs decesul, întrucât, după semnele identificate, pare să fi murit într-un mod violent.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

În cadrul acestei anchete, Parchetul de pe lângă Tribunalul București conlucrează cu cei din cadrul Serviciului Omoruri- Biroul Morți Suspecte și Ucideri din Culpă, pentru a desluși misterul acestei morți suspecte. În acest sens, poliția face apel la cetățeni să fie cooperanți și, în cazul în care dețin informații relevante în rezolvarea cazului, aceștia sunt încurajați să le dezvăluie organelor competente. 

Citește și: „I-ar fi dat cu ceva în cap”. Al treilea cadavru a fost descoperit în casa celor două femei găsite fără viață, în Vaslui

Știre în curs de actualizare...