Un cadavru a fost gasit pe o strada de angajatii de la Salubritate. Nu le-a venit sa creada cand au aflat cine a fost

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 sep 2020, 16:35

Angajatii primariei care curatau strazile capitalei peruane au gasit un schelet abandonat intr-o cutie.

Cei care au descoperit scheletul s-au temut ca ramasitele gasite sunt ale victimei unei crime, asa ca au chemat rapid politia. Ulterior s-a descoperit ca scheletul este de fapt o mumie veche de 900 de ani, furata de pe un santier arheologic.
Otilio Padilla Miramontes, barbatul care a facut descoperirea, a declarat ca "arata ca orice alta cutie aruncata pe strazi, dar cand am deschis-o am crezut ca fac infarct.
I-am vazut craniul uitandu-se la mine".
Politistii banuiesc ca mumia a fost furata si lasata pe strada pentru a fi recuperata ulterior. Mumia provine din situl arheologic aflat pe locul unde a fost ridicat orasul Chan Chan, capitala imperiului Chimu, o civilizatie care a aparut in Peru in jurul anului 1100.

Cei care au descoperit scheletul s-au temut ca ramasitele gasite sunt ale victimei unei crime, asa ca au chemat rapid politia.

Ulterior s-a descoperit ca scheletul este de fapt o mumie veche de 900 de ani, furata de pe un santier arheologic.

Otilio Padilla Miramontes, barbatul care a facut descoperirea, a declarat ca "arata ca orice alta cutie aruncata pe strazi, dar cand am deschis-o am crezut ca fac infarct. I-am vazut craniul uitandu-se la mine".

Politistii banuiesc ca mumia a fost furata si lasata pe strada pentru a fi recuperata ulterior.

Mumia provine din situl arheologic aflat pe locul unde a fost ridicat orasul Chan Chan, capitala imperiului Chimu, o civilizatie care a aparut in Peru in jurul anului 1100.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti