Un caine maidanez i-a adus o punga din tomberonul de gunoi si i-a lasat-o in fata usii. Cand a deschis-o, a avut parte de un soc

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 14:14

Aceasta e dovada ca un caine e, intr-adevar, cel mai bun prieten al omului.

Pui e un caine dintr-un sat thailandez care obisnuieste sa caute mancare prin tomberoanele localnicilor. El a gasit o punga de plastic care i s-a parut interesanta si a dus-o acasa la stapanul sau. A lasat-o in fata usii si a inceput sa latre insistent. Sudarat, proprietarul cainelui a fost socat sa descopere ca in punga se afla un nou-nascut, cu cordonul ombilical inca atasat.

Copilul, o fetita nascuta prematur, a fost dusa de urgenta la spital.

Ea cantarea doar 2,2 kilograme, dar doctorii sunt convinsi ca se va dezvolta normal. Dupa ce povestea a ajuns in presa nationala, cinci familii s-au aratat dispuse sa o adopte.

Drept rasplata, Pui a primit o zgarda de piele si o medalie. In plus, un veterinar local s-a oferit sa ii faca un control general gratuit iar un alt barbat a donat 10.000 baht (250 de euro) proprietarilor cainelui pentru a-i cumpara mancare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.