Un caine si-a salvat stapanul de la moarte. Povestea care a emotionat intreg mapamondul!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:10

Un caine si-a tarat stapanul acasa dupa ce acesta a fost lovit de fulger. Barbatul ar fi murit daca nu ar fi fost salvat de catelul credincios.

Ian Thomas, in varsta de 64 de ani, a iesit pe 17 octombrie, dis-de-dimineata la plimbare insotit de cainele sau Monty, un schnauzer german. Barbatul locuieste in Redruth, un orasel din comitatul Cornwall in Marea Britanie, unde e si primar al localitatii.

La scurt timp, el a fost lovit de fulger care l-a trantit la pamant, lasandu-l inconstient. Alarmat de starea stapanului, Monty a inceput sa il linga pe fata.
Ian Thomas a declarat ca in momentul acela si-a revenit partial. Avea dureri ingrozitoare si nu se putea ridica. Nu stia exact ce se intamplase, nu-si simtea picioarele si credea ca a fost lovit de o explozie. S-a apucat de Monty, singura lui salvare, care l-a tarat plin de curaj pana in pragul usii.

Sotia barbatului a ramas socata cand si-a vazut sotul, aproape inconstient si cu arsuri pe fata.
Ian Thomas a fost dus de urgenta la spital si internat. Doctorii spun ca e un miracol ca a supravietuit. Fulgerul care l-a trasnit a fost puternic. Barbatul ar fi murit pe loc daca nu ar fi purtat cizme de cauciuc. A suferit arsuri grave la cap si la sold, dar acum este in afara oricarui pericol.

Ian Thomas ii este recunoscator crediciosului Monty, fara de care nu ar fi primit primul ajutor in timp util.


Sursa: dailymail.co.uk

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/daily-mail-746b363c635d533974097d6bb57edc2c.JPG

 

Taguri: