UN CAMIN SI O FAMILIE, singurele dorinte ale copiilor orfani VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:23

Au cantat si au dansat impreuna ore bune. Insa la plecare, pe fetele prichindeilor care nu au avut niciodata ocazia sa spuna mama se citea parca o dorinta arzatore.

Nu stiu cum sa spuna ca le lispseste mama si caminul acela cald unde toate problemele dispar, insa in scrisorile pe care i le trimit mosului in fiecare an, il roaga sa le aduca el, in locul parintilor, cadouri. Din pacate oricat de mult isi dau silinta asistentii sociali sa inlocuiasca mangaierea unei mame, copiii simt ca ceva lipseste din viata lor.

Atunci cand sunt intrebati ce-si doresc de la Mos Craciun se tem sa raspunda.
Se tem sa ceara de frica sa nu-l supere cumva pe Mos si sa-i uite. Iar Mosul chiar i-a ascultat! Evenimentul organizat de Primaria Capitalei in colaborare cu Palatele Brancovenesti a adus zambetul pe fetele prichindeilor.

Acea tristete care se citeste pe chipurile unor copilasi, in preajma sarbatorilor specialistii o numesc depresie. Nici nu va imaginati cum si de ce trec micutii prin aceste stari emotionale. Tanti Ileana are grija de Mihaita atunci cand mama este plecata cu munca, afara.
Face tot ce poate sa ii aline micutului dorul de mama, insa recunoaste ca oricate daruri iar aduce, nimic nu se compara cu mama.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.