Un campion mondial la schi a murit după ce a căzut de pe un munte în timp ce schia, alături de iubita sa. Cei doi erau încă legați împreună când au fost găsiți

Autor: Diana Bostan

Jean Daniel Pession și iubita sa, Elisa Arlian, au murit după ce au căzut de pe munte

Sursa: Instagram: Jean Daniel Pession

Un schior de la Cupa Mondială și iubita sa au murit după ce au căzut de pe munte, în nordul Italiei. Cuplul ar fi căzut aproape 700 de metri în gol înainte de a fi acoperit de zăpadă.

 

Schiorul profesionist Jean Daniel Pession și iubita sa, Elisa Arlian, au murit „într-un tragic accident montan” în nordul Italiei, a confirmat Federația Italiană de Sporturi de Iarnă într-un comunicat, sâmbătă, 1 iunie.

Jean Daniel Pession și iubita sa au căzut de pe muntele Zerbion

Cuplul a căzut aproape 700 de metri de pe Muntele Zerbion din Valea Aosta, Italia, conform informațiilor furnizate de presa italiană și preluate de People. Schiorul italian de Cupă Mondială, în vârstă de 28 de ani,

și Arlian, în vârstă de 27 de ani, care erau ambii instructori de schi, „au căzut în gol” înainte de a fi acoperiți de zăpadă.

Citește și: Cine este Gabriel Viorel Tabără, românul care a murit pe Everest. Alpinistul avea 48 de ani și se pregătea să escaladeze fără oxigen suplimentar

„Erau aproape de vârf, la un pas distanță, când, dintr-o dată, au fost trădați de muntele pe care îl iubeau atât de mult.

Când au fost găsiți, erau încă legați împreună, ca într-o ultimă îmbrățișare.”,
a scris presa din Italia, potrivit sursei menționate anterior.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Un semnal de la unul dintre telefoanele lor mobile a ajutat salvatorii să localizeze corpurile lor „fără viață” la câteva ore după ce fuseseră dați dispăruți, a notat RAI. Familiile celor doi au anunțat dispariția celor doi.

Familiile sunt în stare de șoc

Potrivit apropiaților cei doi cunoșteau bine muntele, motiv pentru care nu au fost îngrijorați de aventura lor. Cu toate acestea, cei doi au căzut, fiind descoperiți împreună de către autoritățile de salvare.

Familiile sunt în stare de șoc, în condițiile în care cei doi aveau mari planuri de viitor împreună.

„Porniseră de dimineață devreme pentru a atinge un vârf pe care îl cunoșteau bine. Când familiile lor nu i-au văzut întorcându-se, au sunat la centrul de urgență, care a activat imediat elicopterele.... Când tehnicienii s-au coborât cu troliul, i-au găsit încă legați împreună.”, a

dezvăluit presa din italia.

Citește și: Cine a fost Mihaela Gabi Ianoși, alpinista decedată la vârsta de 56 de ani: „Nu poate fi adevărat”. Românca și-a găsit sfârșitul în Argentina

Mulți oameni din regiune și-au exprimat condoleanțele față de familiile cuplului, inclusiv președintele Văii Aosta, Renzo Testolin, și președintele Federației Italiene de Sporturilor de Iarnă, Flavio Roda.

„Două vieți tinere curmate de un accident montan, acel munte care era pasiunea lor. În acest moment de profundă tristețe, ne exprimăm apropierea față de familii, prieteni și întreaga comunitate sportivă, îmbrățișându-i cu afecțiune și compasiune.”, a declarat președintele Văii Aosta, Renzo Testolin, potrivit People.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.