Un caz absolut uluitor marcheaza atacurile teroriste din Belgia in care au fost raniti si 4 romani! Cine este tanarul care a scapat de trei atentate in trei tari

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 05:55

O coincidenta tulburatoare ii pune pe toti pe ganduri si declanseaza un adevarat razboi al comentariilor!

Totul a plecat, de la un tanar de 19 ani- este doar ..un norocos sau insusi semnul care anunta teroarea?

Atacurile din Bruxelles in care 34 de oameni au fost ucisi, sunt dezbatute pe toate partile! Se stia sau nu ca urmeaza sa fie comise, puteau fi anihilate?? Dezbateri sunt multe, iar durerea si revolta care au pus stapanire pe intreg continentul au ajuns si in tara noastra! Dincolo de solidaritate, aflam ca 4 romani au fost raniti in atacurile de ieri!

Unul dintre ei este Claudiu Rusu, tanarul surprins de bombe pe aeroportul Zaventem! Desi

ranit, a reusit sa filmeze putin clipele de groaza prin care a trecut! Claudiu a fost ranit, dus de urgenta la spital si externat, din fericire, dupa ce medicii i-au cusut ranile!


Dintre cei 270 de raniti in atacuri, povestea unui tanar american face inconjurul planetei! Tot in Marea Britanie, DAILY MAIL titreaza:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“A

TREIA iNTALNIRE CU TEROAREA: AMERICANUL DE 19 ANI, ARS SI TAIAT iN ATACURILE DIN BRUXELLES, A SUPRAVIETUIT SI ATACURILOR DIN BOSTON SI PARIS”

Iar tatal confirma prezenta tanarului in locul unuia dintre atacurile din Bruxelles!

Mason are 19 ani, este student si este mormon! Povestea lui de viata pana acum este uluitoare!!!! Subiect de film, daca nu ar fi reala!

Ce se intampla cu acest tanar? Pana la 19 ani, a fost in 3 locuri din 3 tari diferite chiar in momentul in care erau comise atentate teoriste!!!!

Mason a reusit sa si
filmeze putin in timp ce zacea pe jos, pe aeroportul din Bruxelles. Un fotograf de presa il surprindea de la distanta, ranit, asteptand ajutorul! In Statele Unite, mama lui Mason plange de fericire ca baiatul ei a scapat doar cu cateva rani din al treilea atac terorist pe care il traieste!

Cati oameni din aceasta lume scapa din 3 atentate teroriste soldate cu sute de morti?? Dincolo de toate supozitiile, Mason se considera binecuvantat pentru ca avut norocul sa depaseasca 3 incercari grele!  Tot intr-un spital din Belgia a ajuns si Cristina Calintzaru din Constanta.


Cristina Calintzaru este director economic al Autoritatii Navale Romane si a fost ranita de bombele detonate pe aeroportul Zaventem.

Mama Cristinei asteapta cu sufletul la gura orice veste de la sau despre fiica ei!Cristina este in stare slabila acum. Mama nu poate sa-si gaseasca linistea pana cand nu o va vedea pe Cristina acasa.