Un caz cutremurator zguduie intreaga tara. O avocata de 35 de ani s-a prabusit in gol, alaturi de fiul ei de doar 4 ani

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 20:39

Cunoscutii spun ca s-ar fi aruncat din cauza supararilor. Pocurorii insa, nu exclud nici varianta crimei sau a unui accident.

Camerele de supraveghere montate la parterrul blocului au surprins momentul infiorator, am ales insa sa va prezentam doar clipele care au urmat scenelor dramatice.

Ora 22:40. Pe caldaramul din fata blocului zac doua trupuri. De scena infioratoare se apropie un cuplu. Nu realizeaza ce se intampla. Zona nu este bine luminata, astfel incat cei doi nu isi dau seama de ce se apropie. Abia cand sunt exact langa cadavre se sperie si fac cativa pasi inapoi.

Tanarul scoate imediat telefonul din buzunar, probabil pentru a suna la 112. Iubita lui este terifiata si isi tine mana la gura.

Ora 22:41. Ajunge primul echipaj de politie. Agentii alearga spre locul tragediei, dar isi dau seama ca nu pot face nimic. Inconjoara trupul plapand al copilului si al femeii. Urmeaza cateva ore grele, chiar si pentru anchetatori. Trupurile neinsufletite au fost ridicate de oamenii legii si duse la  Institutul de Medicina Legala din Bucuresti.

Daramata de durere, mama femeii, insotita de un barbat a mers dimimeata sa-si ia nepotul si fiica inapoi.

Era extrem de suparata in ultima perioada. Nu mai vorbea si parca se izolase. Asta spun vecinii care abia daca o mai recunosteau pe avocata, de 35 de ani.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In

momentul in care ce-i doi s-au prabusit de la etajul 8, in apartament era si mama femeii. Nimeni si nimic nu avea sa prevesteasca nenorocirea ce urma. Tanara insa ar fi lasat in urma, un bilet de adio in care isi cerea iertare pentru tot ce avea sa faca.

Cazul socant este anchetat acum de oamenii legii care trebuie sa stabileasca, cum au ajuns mama si copilul sa se prabuseasca in gol, de la etajul 8.