Un celebru cuplu monden traieste DRAMA unei SINUCIDERI! Vezi despre cine este vorba

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:03

Deea si Dinu Maxer aveau o viata desprinsa parca din povesti. Totul mergea bine pentru cei doi.

Insa recent fericirea lor a fost umbrita de un eveniment nefericit: matusa Deei s-a sinucis. Femeia nu era la prima tentativa. Ea mai incercase de doua ori sa-si ia viata, fara succes insa.

"Matusa mea a fost o persoana foarte apropiata sufletului meu. A fost ghid turistic iar cand eram mica imi aducea jucarii din toata lumea. Pentru mine era un model. Insa viata ei a luat o intorsatura tragica. In
toamna anului trecut a incercat sa se sinucida prima oara cu pastile. Acum o luna si jumatate a incercat din nou, tot cu pastile. A vrut sa se arunce si de pe un bloc", a spus Deea Maxer.

 

Cei doi au marturisit ca situatia este cu atat mai grea pentru ei si familiile lor cu cat bunica inca nu stie ca fata ei s-a sinucis.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

"Bunica mea este acum in spital. A suferit o operatie foarte grea de hernie de disc si imi doresc sa nu se uite la emisiune pentru ca este slabita si are dureri mari.

Ea nu stie ca fata ei s-a sinucis", a spus Deea.

 

"Am vorbit cu toti medicii si cu toate asistentele de la spital sa nu o lase sa se uite la televizor zilele acestea. Nu vrem sa afle pentru a o proteja", a adaugat Dinu Maxer.

Deea Maxer a marturisit ca se simte foarte vinovata pentru ca isi minte bunica in aceste zile, insa spune ca nu are de ales.


 

"Ma simt foarte vinovata ca fac acest lucru si astazi cand am fost la ea la spital nu eram imbracata in negru pentru a nu-i da de banuit. Eu trebuia sa fiu un zambet si sa-i ascund tristetea din sufletul meu. O mint in momentul de fata. Stiu ca o sa ma judece insa o mint pentru ca nu are cu ce sa o ajute pe fata ei.

Din contra, ii va face ei rau".