Iuly Neamțu are mari probleme cu legea, după ce a fost prins drogat la volan de către polițiștii de la Brigada Rutieră. Conform spynews.ro, acesta este cercetat penal.
Iuly Neamțu a fost prins drogat la volan
Faimosul Iuly Neamțu a fost prins în noaptea de 2 spre 3 ianuarie, în jurul orei 02:00, în centrul Capitalei. După ce a fost tras pe dreapta de către polițiști, a fost testat cu Drug Test-ul, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină.
Pentru sursa menționată anterior, acesta a recunoscut că substanța interzisă se afla în corpul lui, dar se apără și spune că nu a consumat-o cu bună știință, ci după ce a băut din paharele altor persoane.
„Când am fost oprit de poliție, eram după trei zile de cântări. Știți cum e la petreceri... Se consumă diverse... Am ieșit pozitiv la cocaină după ce am băut din paharele altor persoane.
Eu nu am consumat droguri. Le-am explicat și polițiștilor că probabil cocaina era de la persoanele care au participat la petrecere. Acum aștept rezultatele la sânge, de la INML. Sunt convins că este o eroare a aparatului DrugTest, fiindcă știți foarte bine că astea dau erori.(...) Eu nu am apărut niciodată în presă cu chestii de genul ăsta. Acum o să apar pe SPYNEWS? Cum am putea face ca să nu apară articolul?”, a declarat manelistul.
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta
Iuly Neamțu are dosar penal și ar putea ajunge în spatele gratiilor
În cazul în care procurorii vor considera că „nu există interes public” pentru a fi trimis în judecată sau dacă va fi achitat de către judecători, Iuly Neamțu ar putea primi o clasare din partea procurorilor.
Conform Andrei Arsintescu, purtător de cuvânt al Poliției Rutiere, Iuly Neamțu a fost condus la sediul INML, unde i-au fost prelevate mostre biologice.
Ulterior, a fost întocmit și un dosar penal, iar Biroul Cercetări Infracțiuni Rutiere din Brigada Rutieră continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.
Mai mult decât atât, potrivit legii, procurorii pot să închidă cazul, dacă doresc acest lucru, dacă fapta respectivă poate fi pedepsită cu până la șapte luni de închisoare: „ În cazul infracțiunilor pentru care legea prevede pedeapsa amenzii sau pedeapsa închisorii de cel mult 7 ani, procurorul poate renunța la urmărirea penală când constată că nu există un interes public în urmărirea faptei”.