Un celebru prezentator, ranit intr-un accident la Sibiu

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 17 oct 2020, 15:10

El a fost ranit, sambata dimineata, in apropierea localitatii sibiene Jina, dupa ce a pierdut controlul unui ATV pe care il conducea.

Cabral Ibaka s-a accidentat grav in timp ce se afla la volanul unui ATV. A suferit contuzii toracice si faciale si a fost transportat de urgenta la spital. Prezentatorul TV este constient si in stare stabila. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Luciana Baltes, a declarat pentru Mediafax, ca prezentatorul TV Cabral Ibacka a fost ranit in timp ce conducea un ATV pe un drum din apropierea localitatii montane Jina.

" Cabral a pierdut controlul ATV-ului, inca nu stim exact pe ce fond, si a iesit in afara partii carosabile", a declarat Luciana Baltes.

Surse medicale au declarat ca prezentatorul TV Cabral Ibacka a suferit contuzii toracice si faciale, dar este constient si vorbeste cu medicii, in prezent el fiind investigat cu un computer tomograf pentru a stabili intreg diagnosticul. Acestia au stabilit, pana in prezent, ca pacientul a suferit contuzii toracice si faciale, cu fractura de clavicula, dar este in afara oricarui pericol.



In urma rezultatelor investigatiilor, medicii vor decide daca pacientul va mai ramane sau nu internat in spital. Prezentatorul TV a pierdut controlul ATV-ului pe care-l conducea, a iesit in afara carosabilului si s-a lovit de un copac.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

 

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.