Un celebru tiktoker s-a stins din viață la doar 35 de ani, în timp ce alerga la un maraton! Cum a prevestit bărbatul ceea ce urma să i se întâmple: „Sunt îngrijorat...”

Autor: Diana Ghita

Bărbatul a murit chiar în timpul cursei

Sursa: Pexels.com

Bobby Graves, cunoscut sub numele de „Caleb” pe rețelele sociale, a murit în mod tragic duminică, la doar 35 de ani, imediat după ce a participat la Disneyland Halloween Half Marathon.

Maratonul, desfășurat în Anaheim, California, a avut loc în mijlocul unui val de căldură record, cu temperaturi ce depășeau 40 de grade Celsius. Graves, un pasionat alergător, s-a prăbușit la scurt timp după ce a trecut linia de sosire a cursei, care a început la primele ore ale dimineții.

Din ce cauză a murit Caleb Graves

Potrivit martorilor, tiktokerul a acuzat dureri în piept înainte de a cădea.

Acesta a fost imediat ajutat de un voluntar prezent la eveniment. Personalul medical, aflat la fața locului, a intervenit rapid, însă eforturile de a-l salva au fost în zadar.

„De îndată ce a trecut linia de sosire, a început să-l apuce de piept. Unul dintre muncitori a observat și a alergat spre el și l-a prins înainte să se prăbușească. Personalul de pompieri și salvare a fost chiar acolo la fața locului.

Serviciile de urgență nu ar fi putut fi acolo mai repede”
, a declarat sergentul de poliție Anaheim. Matt Sutter, pentru People.

Sergentul Matt Sutter, de la Poliția din Anaheim, a confirmat ulterior decesul influenceriului: „L-au resuscitat timp de o oră, dar a fost declarat decedat la spital”. De asemenea, acesta a spus că medicii „au observat că a intrat în stop cardiac”.

Citește și: Cine este Nara Smith, celebra tiktokeriță mormonă care gătește totul de la zero și are 3 copii până la 23 de ani

Evenimentul a avut loc pe fondul unei canicule severe care a lovit regiunea de sud a Californiei, un factor care a contribuit la incidentul tragic.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Cum și-a prevestit Caleb Graves sfârșitul

Într-o postare recentă pe TikTok, cu doar o zi înainte de cursă, Graves și-a exprimat îngrijorarea cu privire la temperaturile ridicate și posibilele dificultăți pe care le-ar putea întâmpina pe parcursul semimaratonului.

„Semimaratonul Disneyland – semimaratonul de Halloween – are loc mâine și acum sunt puțin îngrijorat. Am ieșit astăzi afară pe la două, care este probabil cea mai fierbinte parte a zilei și erau 90 și ceva de grade.

(...) Nu știu ce se întâmplă, dar sper cu adevărat să trec peste cursa mâine dimineață”, a spus Caleb Graves, în respectiva postare.

Citește și: Maratonist cunoscut, mort astăzi la Maratonul Unirii, din Focșani!

Acesta a fost un moment sfâșietor pentru comunitatea online, unde Graves, sub pseudonimul Caleb, avea o impresionantă comunitate de urmăritori, datorită conținutului său legat de stilul de viață activ și pasiunea pentru sport.

Un purtător de cuvânt al Disneyland Resort a declarat pentru KTLA că locul a fost „profund întristat de această pierdere tragică, iar inimile noastre sunt alături de familia lui Caleb și de cei dragi în această perioadă dificilă”.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.