Un cersetor s-a razbunat pe doi politisti aruncandu-le in fata o grnada!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:42

Numai politist sa nu fii! Echipajul local de politie a trecut prin ceva emotii aseara, cand o patrulare obisnuita de la orele serii s-a transformat intr-un eveniment care s-a lasat cu sudori reci pe sira spinarii.

 Oamenii legii se aflau in masina, cand un om al strazii s-a apropiat si le-a cerut ceva maruntis. Politistii l-au refuzat, iar omul s-a suparat nevoie mare. A vrut sa se razbune. Si ce credeti ca le-a aruncat imediat in brate? 

Cersetorul le-a aruncat mica "surpriza" si a dat sa plece! A fost insa oprit imediat de echipaj, care si-a dat seama pe loc cu ce minune se pricopsise. Oamenii legii au izolat ,apoi zona si au chemat specialistii in arme si munitii.


Va intrebati cum au ajuns o grenada si un glont pe mana unui cersetor? Ei bine, providenta, bat-o vina!  Pus fata in fata cu faptul implinit, omul strazii n-a avut incotro decat sa le arate politstilor locul in care a gasit munitia. Aceasta a fost luata si urmeaza sa fie detonata intr-un loc de maxima siguranta. Dupa toata patania, politia a reinstruit cetatenii, ca nu cumva sa se repete situatia. Pentru
fapta sa, cersetorul s-a ales cu dosar penal.