Un colectionar de ceasuri se pregateste de sfarsitul lumii

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:42

Cornel Tabacaru, un renumit colectionar de ceasuri, a dezvaluit in cadrul emisiunii "CanCan TV" ca se pregateste de apocalipsa. Pe langa procurarea proviziilor sau gasirea unui kit de supravietuire, domnul Tabacaru mai are pe cap are o problema foarte serioasa. Ce face cu ceasurile?

Cornel Tabacaru este un om de faceri roman care traieste in Costa Rica. Este un colectionar de ceasuri scumpe, majoritatea in serie limitata. Valoarea ceasurilor pe care le detine atinge 1,5 milioane de euro. Cel mai scump costa aproape 300 000 de euro.

 

Colectionarul a adaugat ca ceasurile scumpe, in serie limitata reprezinta o investitia sigura pe timp de criza. Cornel Tabacaru a afirmat aceste obiecte pretioase nu se devalorizeaza.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Pentru a-l ajuta pe domnul Tabacaru sa supravietuiasca apocalipsei, echipa "CanCan TV" i-a facut cadou un mai multe pachete de...biscuiti.

 

Taguri: