Un concurent a fost descalificat de la "Puterea dragostei"! Andreea Mantea a făcut anunțul: "Trebuie să luăm măsuri"

Autor: A.I.
Actualizat: 26 nov 2020, 13:15

Andreea Mantea a făcut un anunt de descalificare în urma absenței nemotivate a unui concurent din casa "Puterea dragostei".

Este vorba de Coteanu, care a lipsit nemotivat din emisiune.

"Astăzi este luni și lipsesc câțiva concurenți: Coteanu, Jador și Ella. Tocmai de aceea trebuie să luăm măsuri. Și avem o singură măsură în cazul celor care lipsesc nemotivat.

Din păcate, trebuie să îl anunț pe domnul Coteanu că pentru el competiția a luat sfârșit. Este descalificat din acest moment. O să vă rog să-i scoateți poza din casă după ce terminăm emisia.

Pentru că nu ne-a adus niciun motiv rezonabil și nu ne-a adus nicio dovadă pentru ca noi să-l credem", a spus Andreea Mantea.

Citeste si: Eliminare NEASTEPTATA in Gala "Puterea dragostei"! Publicul a DECIS! Cine a fost desemnat liderul casei si cine a fost ELIMINAT!

Citeste si: Mesajul DESPARTIRII a venit chiar ACUM! Bianca si-a anuntat fanii: ''Multumesc ca ai stat cu mine o toamna''

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"O să am eu plăcerea asta", a spus Denisa.

"Coteanu își face treaba cu fetele", a spus Pirui, văzând fotografiile acestuia de pe rețelele de socializare.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.