Un concurent de la Puterea Dragostei are probleme cu inima? A mers la cardiolog și a făcut totul public: "Sănătatea este cea mai importantă!"

Autor: Amalia Georgescu
Cristian Comănici, Akebono, Nicos și George
Sursa: Instagram

Un concurent de la Puterea Dragostei a reușit să stârnească îngrijorarea prietenilor de pe instagram după ce a postat o fotografie de la spital. Ce se întâmplă cu el?

După ce Găbiță de la Craiova a fost nevoit să părăsească emisiunea Puterea Dragostei din cauza unor probleme de sănătate, acum, un alt concurent al emisiunii a avut nevoie de un consult medical. Despre cine este vorba?

Nicos de la Puterea Dragostei, probleme de sănătate. Ce mesaj a postat pe instagram?

Deși în emisiune pare o persoană puternică și nu ezită să își impună punctul de vedere atunci când acest lucru este necesar, discuțiile sale cu Alexandra fiind la ordinea zilei, se pare că Nicos are momente de

slăbiciune și se întâmplă ca organismul lui să cedeze în fața stresului. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 24 septembrie- Prima parte. VIDEO Nicos, atac dur la Alexandra: "În ce condiții ți-ai lăsat copilul acasă?"

Dacă până acum nu a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă, acum, Nicos a decis că cei ce îl urmăresc pe instagram merită să afle totul despre el.

Astfel, concurentul de la Puterea Dragostei a dezvăluit că a trecut pragul medicului cardiolog pentru un control, fără să dea însă mai multe detalii. 

"Sănătatea este cea mai importantă! Trebuie să fim puternici și să nu cedăm în fața presiunilor niciodată! Viața ne conduce pe niște drumuri prăpăstioase de aceea trebuie să fim mereu pregătiți! Îmi iubesc familia, prietenii și pe toți cei care mă susțineți!", a scris Nicos pe instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 24 septembrie- VIDEO. Nicos spune că fratele Biancăi Comănici are iubită acasă!

Vizita la medic vine după ce, în urmă cu mai multe săptămâni, Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, anunța că Nicos nu s-a simțit bine și a fost nevoie să fie chemată ambulanța pentru ca medicii să îi acorde acestuia primele îngrijiri.

Se pare că tensiunile din emisiune, conflictele puternice cu Alexandra, fosta lui iubită, dar și evenimentele din ultima periodă și-au pus amprenta într-un mod negativ asupra stării de sănătate a lui Nicos.

Îngrijorat, acesta a mers imediat la medic pentru a se asigura că totul este în regulă și că nu are motive serioase de îngrijorare.

Citeste si: Cum arată mama Alexandrei de la Puterea Dragostei!  Ea are grijă de fetița pentru care Nicos a amenintat cu Protecția Copilului

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.