Un concurent de la "Te vreau langa mine" e acuzat ca ar fi gay!

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 25 aug 2021, 15:50

Frumuselul Nicu, concurentul cu ochi albastri care a venit la emisiunea "Te vreau langa mine" pentru a-si intalni jumatatea a intrat in belele.

Nicu este foc si para pe ceilalti participanti de la emisiunea "Te vreau langa mine" deoarece i-a ajuns la urechi faptul ca ar fi gay. Concurentul a vrut sa lamureasca situatia si sa mearga la cel care a raspandit acest zvon, respectiv Florin.

Barbatul nu a recunoscut ca de la el a plecat zvonul si desi a fost pus in fata faptului implinit, el a dezvaluit ca toata lumea vorbeste despre acest lucru, insa nu se stie de unde a pornit totul.

Nicu este foarte suparat si ar vrea sa inteleaga de unde au pornit aceste barfe legate de el. IMI strica imaginea si reputatia, eu am venit aici sa imi gasesc pe cineva, nu sa fiu barfit ca as fi gay!, a zis Nicu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.