Un concurent din echipa Războinicilor, în pericol să părăsească Survivor România 2021. Pe cine au votat concurenții?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 21 iul 2022, 17:05
Echipa Războinicilor în timpul consiliului de nominalizare
Sursa: Captură KANAL D

Echipa Războinicilor a pierdut primul joc de imunitate al săptămânii, astfel că în consiliul de nominalizare, concurenții au decis pe cine vor să trimită acasă. Ce concurent din echipa este în pericol de eliminare?

Un nou consiliu de nominalizare i-a pus la grea încercare pe concurenții din echipa Războinicilor. Deși și-au dat interesul pentru a ieși învingători în primul joc de imunitate al săptămânii, concurenți au pierdut în cele din urmă lupta, astfel că au făcut din nou nominalizări. Ce concurent din echipa Războinicilor ar putea pleca acasă în această săptămână?

Războinicii au decis! Pe cine au nominalizat spre eliminare?

Consiliile de nominalizare scot mai tot timpul la iveală problemele care există în interiorul echipelor, tensiunile, dar și antipatiile. Voturile nu sunt exprimate întotdeauna ținând cont de performanțele sportive sau de punctele aduse de concurenți, ci este luat în calcul inclusiv caracterul acestora și felul în care s-au integrat în echipă.

În această săptămână, Războinicii au pierdut primul joc de imunitate, astfel că în cadrul consiliului de nominalizare, concurenții și-au exprimat din nou votul.

Daniel Pavel a citit toate voturile, iar la final, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021 a anunțat că primul concurent nominalizat spre eliminare în această săptămână este Marilena. 

În ultima perioadă, Marilena nu a fost tocmai în cea mai bună formă fizică, iar votul colegilor ei nu a mirat-o pe concurenta din echipa Războinicilor. Aceasta a fost nominalizată spre eliminare de Războinici, astfel că ar putea părăsi competiția în cadrul consiliului de eliminare. 

„Vreau să fiu sinceră și să spun exact ceea ce simt. În urma unor probleme pe care le-am avut în ultimul timp am decăzut foarte mult și nu-mi doresc să afectez deloc echipa și le mulțumesc tuturor că îmi sunt alături și nu aș vrea să îi dezamăgesc. Asta simt în interior și asta îmi doresc din toată inima, să rămân și să îi susțin pe toți și asta m-ar face mult mai fericită în acest moment.”

, a spus Marilena la scurt timp după ce a aflat că este în pericol de eliminare în această săptămână.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online ”Survivor România”- Ediția de vineri, 12 februarie 2021- VIDEO. Zannidache a ajuns la limita răbdării: ”Nu pot să tolerez când cineva este fals”

În cadrul consiliului de nominalizare de astăzi, Roxana Ghiță nu a putut fi votată spre eliminare, nu și-a exprimat votul și nu a fost votată de cei de acasă și asta pentru că nu s-a aflat în emisiune, concurenta având nevoie de îngrijiri medicale.

Citeste si: Cine este iubita lui Musty de la Survivor România 2021. Iubita războinicului a vorbit pentru prima dată despre relația lor.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.