Un concurent pus pe glume a transformat “Vrei sa fii milionar?” intr-un veritabil show de stand up comedy

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:24

Ieri seara, 13 octombrie, la “Vrei sa fii milionar”, Virgil Iantu a avut parte de un concurent special: Gheorghe Tinta. Parca implicat intr-un show de stand up comedy, Gheorghe Tinta a facut publicul sa rada cu hohote si sa aplaude frenetic. Si nu a fost vorba de umor involuntar, ci de autoironie bine dozata!

Gheorghe Tinta are 55 de ani, este din Constanta, pensionar MApN si antrenor de sah. Cea mai mare dilema in concurs a fost pentru Gheorghe Tinta cuvantul “hududoi”, un mister cu sonoritati hazlii, pe care a incercat sa-l dezlege impreuna cu Virgil Iantu.

“Ce sa fac? Ma impiedic de-un hududoi? Dar de unde l-ati scos, domule? ”, s-a intrebat retoric concurentul.
In final, dupa o serie de negocieri ale lui Gheorghe Tinta cu sine insusi si cu voce tare, toata lumea a aflat ca “vasul de lemn inalt si stramt in care se bate smantana” se numeste putinei, iar hududoiul era o pista falsa, ce semnifica de fapt o vale adanca si stramta. Gheorghe Tinta a facut spectacol si a raspuns corect la intrebarea pentru 5. 000 de lei.


Cum se va descurca  mai departe Gheorge Tinta in cursa pentru marele premiu de 1 milion de lei veti afla in aceasta seara, de la ora 20.00, la" Vrei sa fii milionar?, pe Kanal D.

 

Taguri: