Un condiment banal ar putea deveni un MEDICAMENT eficient in tratarea cancerului

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 06 oct 2020, 00:15

Oamenii de stiinta de la Universitatea Southampton, din Marea Britanie, au observat ca celulele canceroase se distrug singure daca sunt injectate cu un condiment banal.

Studiul i-ar putea ajuta pe cercetatorii sa dezvolte un tratament care sa aiba la baza aceasta reactie de autodistrugere a celulelor canceroase. Oamenii de stiinta au creat o molecula pe baza de clorura de sodiu, substanta denumita in termeni populari sare, si au injectat-o in celulele canceroase. Au constatat cu surprindere ca acestea s-au autodistrus.

Cercetatorii spera ca aceasta descoperire sa duca la un tratament eficient care sa nu afecteze celulele sanatoase ale pacientilor care se lupta cu aceasta maladie necrutatoare.

Profesorul Philip Gale, unul dintre coordonatorii studiului, a declarat pentru Daily Mail:" Am descoperit ca putem induce autodistrugerea celulelor cu sare. Este uimitor pentru acest lucru deschide noi oportunitati pentru tratarea cancerului".

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.