Un copil ar fi fost mușcat de o femeie în vârstă de 42 de ani, pe o plajă din Năvodari! Gestul copilului care a înfuriat-o pe femeia care făcea plajă

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 02 iul 2024, 12:17

Un copil ar fi fost mușcat de o femeie, pe plaja din Năvodari

Sursa: Pixabay

Acuzații grave la adresa unei femei care făcea plajă în Năvodari. Aceasta ar fi mușcat un copil, după ce ar fi stropit-o cu apă.

Un copil ar fi fost mușcat de o femeie pe o plajă din Năvodari, pe motiv că acesta ar fi stropit-o cu apă.

Citește și: Salvamari contra turiști nervoși: „Vin să ne certe şi să ne bată” Deși e arborat steagul roșu, „aventurierii” vor să intre în apa mării

Un copil ar fi fost mușcat de o femeie pe plaja din Năvodari

Un Incident grav s-a petrecut marți pe o plajă din Năvodari. Un copil ar fi fost mușcat de mână de o femeie în vârstă de 42 de ani, din cauză că aceasta era supărată că a fost stropită cu apă. Tatăl copilului a asistat îngrozit la întreaga scenă, el fiind și cel care a alertat imediat autoritățile.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Potrivit Observator, poliţiştii au transmis faptul că scandalul a pornit după ce copilul ar fi stropit-o cu apă pe femeia de 42 de ani, iar aceasta, la nervi, l-a mușcat de mână. Băiatul urmează să fie supus unei expertize medico-legale pentru a fi constatată agresiunea.

„La data de 30 iunie, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Năvodari au fost sesizaţi de un bărbat, de 38 de ani, cu privire la faptul că fiul său, de 6 ani, ar fi fost agresat fizic, pe plajă, de o femeie necunoscută.

În scurt timp poliţiştii au identificat-o pe persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv o femeie, de 42 de ani”, au transmis, luni, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Citește și: Țeapa luată de o româncă în Grecia: „Nu le-am văzut, dar le auzeam” Ce îi sfătuiește Cătălina pe cei care vor să plece în vacanță în Grecia

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi încearcă să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a produs incidentul.