Un copil de 10 ani a căzut într-o groapă de 35 de metri. Sute de oameni se chinuie de două zile să-l salveze

Autor: Madalina Maftei

Un copil de 10 ani a căzut într-o groapă de 35 de metri

Sursa: AFP

Sute de oameni s-au mobilizat, luni, pentru a salva un copil de 10 ani care a căzut într-o groapă adâncă de 35 de metri pe un șantier din sudul Vietnamului, în urmă cu două zile. relatează AFP.

Copilul de doar 10 ani, pe numele lui Thai Ly Hao Nam, căuta fier vechi când a căzut în interiorul unui stâlp gol din beton turnat pentru construcţia unui pod în provincia Dong Thap, a declarat un membru al echipelor de salvare: „ Facem tot posibilul. Nu putem spune încă în ce stare se află băiatul",  a adăugat el, potrivit Agerpres.

Copilul de 10 ani căuta fier atunci când a căzut în groapa adâncă de 35 de metri 

Autorităţile  „nu sunt sigure de starea actuală a băiatului. El nu a mai interacţionat cu cei din exterior, deşi oxigen era încă pompat"  în interior, a informat ziarul vietnamez Tuoi Tre.

Potrivit mass-media, salvatorii au încercat să foreze şi să înmoaie terenul din jur în încercarea de a trage stâlpul în sus şi de a scoate copilul afară.

Premierul vietnamez Pham Minh Chinh le-a cerut luni autorităților federale să se alăture eforturilor echipelor locale pentru salvarea băiatului.

Citește și: Un bărbat de 50 de ani a fost împușcat mortal de partenerul de vânătoare, în Timiș. Niciunul nu avea permis de port armă

Un bărbat de 50 de ani a fost împușcat mortal de partenerul de vânătoare, în Timiș

Un bărbat în vârstă de 56 de ani ar fi împușcat accidental un al bărbat,  în vârstă de 50 de ani, în timpul unei partide de vânătoare neautorizată, în apropiere de localitatea Crivina.

Bărbatul împușcat a murit la scurt timp.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„La fața locului au fost găsite două arme de vânătoare și mai multe cartușe, acestea fiind confiscate și ridicate în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi bărbați nu dețineau permise de port armă. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului” informează IPJ Timiș.

Citește și: Un om și-a pierdut viața în noaptea dintre ani, în timp ce alți doi au ajuns la spital, după ce au fost implicați într-un accident rutier, în Iași

 

 

 

 

Taguri: