Un copil de 2 ani a început să sângereze în timp ce era la creșă. Personalul și-a dat seama că acesta a fost împușcat

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 28 feb 2024, 02:10

Un copil de 2 ani a început să sângereze în timp ce era la creșă

Sursa: PixaBay

Un băiețel de doi ani se juca la creșă, alături de ceilalți colegi, atunci când s-a prăbușit și a început să sângereze.

Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile, atunci când personalul creșei a observat să băiețelul de doi ani, ce se juca, părea că se dezechilibrează, după care a început să îi curgă sânge pe față.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul tânărului din Râmnicu Vâlcea care și-a dat foc în fața unei săli de jocuri. Anchetatorii au o nouă ipoteză

Un copil de 2 ani a început să sângereze în timp ce era la creșă

Polițiștii au început să investigheze un incident ce a avut loc la o creșă din Utah, după ce un băiețel de doi ani ce se juca în curtea creșei s-a prăbușit, urmând ca sângele să îi curgă pe față. Băiețelul de doi ani a fost internat în spital săptămâna aceasta după ce a fost împușcat.



Autoritățile au anunțat că starea băiatului e stabilă și se așteaptă că aceasta să se îmbunătățească, iar anchetatorii au identificat deja persoana care l-a împușcat pe cel mic. Bărbatul în cauză cooperează cu polițiștii și le-a spus că împușca păsări cu o pușcă cu aer comprimat chiar lângă grădiniță, însă până acum părinții nu au depus acuzații împotriva acestuia.

După incident, părinții au fost anunțați, iar băiatul de doi ani a fost transportat la spital, acolo unde medici au fost uluiți să descopere că acesta „avea un glonț de calibru mic în cap”, văzut în urma

radiografiilor. Doctorii au anunțat că micuțul se va reface complet după acest incident.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Suntem absolut uluiți. Și ne rugăm pentru familie și sperăm că medicii sunt capabili să facă tot ce este necesar, dar suntem absolut surprinși”, a declarat proprietarul grădiniței.

Citește și: Un băiețel de 5 ani și-a pierdut viața după ce s-a sufocat cu sâmburele unui fruct

Un băiat de 11 ani a fost împușcat de ofițerul de poliție

Aderrien Murry, băiatul de 11 ani, a sunat la numărul de urgență după ce mama sa se afla în pericol. Mama acestuia a fost ameninţată de un bărbat la ora 4 dimineaţa, iar potrivit unor surse, acesta ar fi fost chiar tatăl băiatului. Deși bîiatul nu era înarmat și a urmat toate instrucțiunile pe care ofițerii de poliție i le-au dat, agentul de poliție l-a împușcat în piept.

Băiatul de 11 ani a fost dus la Centrul Medical al Universităţii din Mississipp pentru a primi îngrijiri medicale, iar în urmă cu câteva zile acesta a fost externat, însă cercetările continuă. După accident, un mic grup de protestatari și-au făcut prezența în faţa primăriei. "Cerem dreptate. Un băiat negru de 11 ani din oraşul Indianola a fost la un pas să-şi piardă viaţa. Nu făcuse nimic rău, ci numai bine", a spus unul dintre ei, potrivit stirileprotv.ro

Citește și: Două copile de 11 şi 12 ani se jucau în faţa porţii când au fost izbite în plin de o maşină condusă de un şofer începător

Sursa: digi24.ro

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.