Un copil de 4 ani s-a înecat în piscina din curte, în Dâmbovița. Mama băiatului a fugit după tragedie

Author: Alina Petre
Actualizat: 28 iun 2023, 05:05

Un copil de 4 ani s-a înecat în piscina din curte, în Dâmbovița

Un copil de 4 ani s-a înecat în piscina din curtea casei. Băiatul se afla în grija mamei vitrege. Mama naturală a fugit după incident.

Un copil de 4 ani s-a înecat în piscina din curtea casei, acesta se afla în grija mamei vitrege. Tragedia a avut loc în Găiești, Dâmbovița. Mama naturală a dispărut după incident. 

Citeste si: Două fetițe de 5 ani au fost violate de un pensionar de 72 de ani! Ce s-a întâmplat cu bărbatul

Un copil de 4 ani s-a înecat în piscina din curte, în Dâmbovița

Polițiștii din Dâmbovița au fost sesizati, miercuri seară, prin apel la 112 de un bărbat cu privire la un copil înecat în piscină.

Din primele verificări, s-a stabilit că băiatul de 4 ani, în timp ce se afla în grija mamei vitrege, a fost lăsat nesupravegheat pentru o scurtă perioadă de timp și a căzut în piscina din curtea casei, potrivit  dbonline.ro. A fost resuscitat la fața locului, dar din nefericire s-a declarat decesul acestuia.

Cadavrul minorului nu prezintă urme vizibile de violență. A fost dus la Serviciul Medico-Legal pentru efectuarea necropsiei.

”La data de 28 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat cu privire la faptul că un copil s-a înecat.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din primele verificări, au constatat că un minor de 4 ani, care se afla în grija mamei, ar fi căzut într-o piscină, situată în curtea locuinței.

Din nefericire, a fost declarat decesul copilului, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută de art.

192 din Codul Penal.

Totodată, întrucât ulterior producerii evenimentului, mama copilului a părăsit locul respectiv, aflându-se într-o stare de tulburare emoțională, la acest moment, sunt efectuate activități de căutare a acesteia. La activități sunt angrenați polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari.”, a transmis IPJ Dâmbovița. 

Mama naturala a copilului a fugit după tragedie

La fata locului a ajuns și mama naturală a minorului, de 33 de ani, care văzându-și copilul mort, ar fi părăsit zona, fiind în stare de tulburare emoțională, potrivit IPJ Dâmbovița.

În aceste momente este mobilizare masivă pentru a o găsi pe femeie. Au început căutările pentru găsirea acesteia cu polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari, alături de câine de urmă. Se presupune că ar fi fugit spre câmpul din apropierea casei.

Citeste si: Cine este șoferița beată care a făcut accident și a coborât din mașină în lenjerie intimă

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.