Un copil de 7 ani a fost călcat cu mașina. Şoferul ar fi vrut să-i aplice o corecţie minorului: "Se vede filmarea, a vrut!"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 01 aug 2023, 21:41

Un copil de 7 ani a fost călcat cu mașina. Şoferul ar fi vrut să-i aplice o corecţie minorului

Sursa: Pexels.com

Un copil de 7 ani a fost călcat cu mașina, de mai multe ori, de un tânăr de 20 de ani. Iată care este motivul pentru care tânărul a recurs la acest gest!

Un băiețel în vârstă de 7 ani din satul Zizin, județul Brașov a ajuns la spital, după ce  a fost călcat de o mașină în timp ce încerca să traverseze strada. Persoanele care se aflau la locul accidentului au declarat că șoferul a făcut intenționat acest lucru, ca să-i aplice o corecţie minorului.

Citește și: Gest inconștient al unui șofer din Brașov. Un copil de șapte ani a ajuns la spital după ce a fost călcat cu mașina

Un copil de șapte ani a fost călcat cu mașina. Şoferul ar fi vrut să-i aplice o corecţie minorului: "Se vede filmarea, a vrut!"

Tânărul de 20 de ani ar fi făcut dat cu spatele intenționat, ca să-l pedepsească pe băiețelul de 7 ani, pentru că ar fi aruncat cu pietricele în mașină. Minorul a supraviețuit, însă s-a ales cu răni grave.

Tot momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Din imaginile surprinse se poate observa că băiatul de 7 ani a așteptat în fața porții până a trecut mașina. După ce s-a asigurat că nu mai vine niciun autoturism, copilul a vrut să treacă strada, dar a reușit să ajungă doar până la jumătatea drumului, deoarece șoferul de 20 de ani a dat cu spatele în viteză direct peste el. 

Citește și: "Las-o uşor, Mihai! Până nu ia 200, nu se lasă!" Tragedie cumplită în România! Doi tineri de 25 de ani au murit, iar alţi trei pasageri au ajuns la spital cu răni grave

"A dat demaraj cu viteză direct în el. Eu aşa ceva nu am văzut. Suntem şi verişori, nu ştiu ce a fost în capul lui să facă aşa ceva", a declarat Daniel,  tatăl copilului.

Mama copilului accidentat se afla în curte când s-a întâmplat incidentul. Femeia a auzit când s-a întâmplat accidentul, dar nu se aștepta ca victima să fie chiar băiețelul ei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"Am ieşit la poartă. Băiatul care a dat peste el m-a chemat afară şi mi-a zis haida, hai. Atât am auzit. Atât am apucat să văd, că l-a scos pe copil de sub maşină. Am ajuns cu el la spital cu o stare foarte gravă", a declarat Lidia, mama copilului.

 "A fost internat direct în terapie intensivă. Necazul e că e un traumatism toracit destul de urât, cu contuzie pulmonară. Are două fracturi, una la braţ, la umăr, şi una la copasă, la picior, la femur", a declarat medicul Marcel Albean de la Spitalul Clinic de Copii Braşov.

Citește și: Accident grav în Râmnicu Sărat! Doi copii au fost loviți în plin de un autoturism care nu le-a dat prioritate pe trecerea de pietoni

"După cum se vede filmarea, a vrut. Dacă avea ceva cu el, de ce nu a venit la mine să-mi spună?", a declarat  Lidia,  mama copilului.

După audiere, șoferul de 20 de ani a fost lăsat liber, să se întoarcă acasă. Momentan, a fost deschis doar un dosar penal pentru vătămare din culpă.  

  "Polițiștii iau în calcul toate verificările cu privire la această tragică situaţie",  a declarat  Daniel Zontea,  IPJ Braşov.

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.