Un copil de doar patru ani s-a stins din viață după ce a mâncat un bob de strugure. Tragedia a avut loc sâmbătă

Webeditor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 mai 2023, 23:28

Tragedia a avut loc sâmbătă

Sursa: PixaBay

Un copil de doar patru ani a decedat după ce s-a înecat cu un bob de strugure.

Un copil de doar patru ani din Bolintin-Vale a murit sâmbătă după ce s-a înecat cu un bob de strugure.

Cum a reușit un copil să moară după ce a mâncat un bob de strugure

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1707/20310730/1/cum-a-reusit-un-copil-sa-moara-dupa-ce-a-mancat-un-bob-de-strugure.jpg

În jurul orei 13:40, poliția a fost informată de faptul că la Spitalul Orășenesc Bolintin-Vale a ajuns un copil în vârstă de doar patru ani dă semne că se asfixiază mecanic.

Conform primelor informații, copilul s-a înecat cu un bob de strugure pe care l-a găsit pe jos, în curtea casei lui. În ciuda eforturilor medicilor de a-l salva pe minor, nu s-a mai putut face nimic în afară de constatarea decesului în jurul orei 15:00, la spital.

Citește și: Descoperire șocantă în râul Mureș. Trupul neînsuflețit al unei femei a fost găsit, după ce ar fi stat o săptămână sub apă

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

La acest moment, cercetările în caz continuă.

Copil de un an, mort după ce s-a înecat cu o bomboană

Un copil a murit înecat de la o bomboană în comuna Derna. Echipajul SMURD, chemat la locul faptei, a efectuat manevrele necesare de resuscitare pentru a-l salva pe micuț, dar fără noroc, pentru că nu a supraviețuit. Din cauza furiei care s-a năpustit asupra familia, rudele copilului au agresat echipajul SMURD, au atacat șoferul și au distrus ambulanța.

Poliția a deschis un dosar penal pe numele membrilor familiei pentru vătămare corporală și distrugere.

Citește și: „Buzele ei deveniseră albastre, pentru că se sufoca”. Ultimele cuvinte ale unei fete de cinci ani, înainte de a muri înecată cu mâncare

„În urma evaluării preliminare, copilul a fost preluat în stop cardio-respirator și transportat într-o altă localitate la întâlnire cu echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea (fiind efectuate manevre de resuscitare pe mașină -n.r).

Din nefericire, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate, copilul a fost declarat decedat în jurul orei 22:20”, a declarat Camelia Roșca.

Conform ISU Crișana, membrii echipajului SMURD au suferit răni corporale grave, fără ca transportul acestora la spital pentru îngrijiri medicale să fie impus. Rudele copilului decedat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală și pentru distrugere de bunuri. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.