Un copil de doar șase ani a rămas fără mamă și fără soră după un accident cumplit în Brăila! Tatăl se afla la volan și n-a putut evita impactul

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 20 oct 2024, 14:53

O mamă în vârstă de 38 de ani și fiica ei de doar trei ani și-au pierdut viața

 
Sursa: observator

Un accident cumplit a avut loc sâmbătă seară, la ieșirea din orașul Însurăței, județul Brăila. O mamă și fiica ei de doar șase ani au pierit, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un tractor.

O tragedie rutieră a avut loc aseară, la ieșirea din orașul Însurăței, județul Brăila, în urma căreia o mamă în vârstă de 38 de ani și fiica ei de doar trei ani și-au pierdut viața. Accidentul s-a produs pe drumul european E 584, într-o coliziune violentă între un tractor și autoturismul în care cele două victime călătoreau alături de restul familiei.

Citește și: Mircea este tânărul în vârstă de 29 de ani mort într-un accident de motocicletă. Bărbatul devenise tată recent, însă pasiunea sa i-a adus sfârșitul

Soțul femeii se afla la volan și nu a putut evita impactul

Mașina în care se aflau victimele s-a ciocnit violent de remorca unui tractor aflat pe același sens de mers. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe contrasens, unde a lovit un alt vehicul. Soțul femeii, care se afla la volan, și fiul lor de șase ani au fost martori la această tragedie.

Amândoi au fost răniți în accident și transportați de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Din păcate, echipajele de intervenție sosite rapid la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a le salva pe cele două victime, mama și fiica de trei ani. Ele au fost declarate decedate pe loc, din cauza rănilor severe suferite în urma impactului.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Anunț important pentru femeile din țara noastră! Taxa obligatorie care va crește, începând cu 1 ianuarie 2025

„Din primele date, a rezultat faptul că un bărbat din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe DE 584, la ieşire din oraşul Însurăţei către localitatea Bărăganu, ar fi lovit o remorcă nesemnalizată a unui tractor care se deplasa pe acelaşi sens de mers, ulterior ricoşând într-un vehicul ce se deplasa pe sensul opus de mers. În urma evenimentului a rezultat decesul unei femei, în vârstă de 38 de ani, şi al unei minore, în vârstă de 3 ani”, a

precizat IPJ Brăila, potrivit Observator.

Un copil de 6 ani și un bărbat au fost răniți

Accidentul a cauzat și rănirea altor persoane implicate. Un copil de 6 ani, aflat în remorca tractorului, și un bărbat care călătorea în același vehicul au fost de asemenea răniți și transportați la spital. Ambii șoferi implicați în coliziune au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

În urma acestui accident tragic, traficul pe drumul european E 584 a fost complet blocat la ieșirea din Însurăței spre localitatea Bărăganu, fiind necesară intervenția autorităților pentru a redirecționa circulația și a elibera drumul.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.