Un copil de doar trei ani și-a pierdut viața sub ochii părinților, după ce a căzut de pe o punte, într-un râu

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 21 mar 2024, 03:45

În momentul în care a fost scos din apă, minorul se afla în stare de inconștiență

Sursa: observatornews.ro

Un copil în vârstă de doar trei ani a murit, după ce, într-o clipă de neatenție, a căzut într-un râu, de pe o punte, chiar sub ochii părinților și ai fraților săi.

Un copil de trei ani a murit, după ce a căzut într-un râu, în timp ce se afla pe o punte de lemn, împreună cu mama și cu frații săi. Acesta nu a mai putut fi salvat.

Un copil de trei ani a murit, după ce a căzut într-un râu 

Copilul, frații lui și mama acestora traversau un râu, pe o punte de lemn, destul de șubredă.

Totul s-a petrecut în localitatea Putna, fără ca cineva să poată interveni, pentru a-l salva. 

Localnicii sunt cei care l-au scos din apă, la aproximativ 1,5 kilometri de locul în care căzuse de pe punte, direct în râu. Până în momentul în care ajutoarele au sosit, localnicii sunt cei care au încercat să îl salveze. 

În momentul în care a fost scos din apă, minorul se afla în stare de inconștiență, iar manevrele de resuscitare, din nefericire, nu au dat niciun rezultat.

Incidentul s-a petrecut ieri, 20 iunie, în jurul orei 18:30, atunci când și apelul la 112 a fost efectuat. 

Au fost sesizați oamenii legii ai Secției 6 de Poliție Rurală Bozovici despre incidentul care a avut loc în localitatea Putna. Potrivit primelor informații, copilul de trei ani a alunecat și a căzut în albia râului. 

Citește și: „A căzut cu capul în jos și s-a agățat”. Un tânăr de 17 ani, din Buzău, și-a pierdut viața, după ce artera femurală i-a fost retezată de o țepușă de fier, în timp ce încerca să sară un gard

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Oamenii legii au deschis un dosar penal și continuă cercetările, pentru a afla, cu exactitate, toate circumstanțele în care tragedia s-a produs. De asemenea, necropsia urmează să arate și ce a dus la decesul minorului, conform observatornews.ro.

Un tânăr de 20 de ani, din Gorj, s-a spânzurat

Un tânăr de 20 de ani din Gorj și-a pus capăt zilelor,  fiind găsit, fără viață, de către vărul lui.

Cadavrul acestuia a fost descoperit pe un câmp din spatele unei case, în Albeni, județul Gorj.

Apelul la 112 a fost efectuat astăzi, 21 iunie, către Secția 6 de Poliție Rurală Târgu-Cărbunești chiar de către verișorul persoanei decedate, care a anunțat decesul tânărului. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, pentru a se efectua necropsia și pentru a se afla motivele care au dus la decesul acestuia.

Citește și: „E dureros pentru familie”. Un copil de cinci ani și-a pierdut viața, după ce o poartă de fier forjat a căzut peste el, în Otopeni

Omaneii legii au deschis un dosar penal și continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cel puțin până moment, nu se știe motivul pentru care acesta a luat decizia de a-și pune capăt zilelor.