Un copil de patru ani și-a pierdut viața, după ce amantul mamei a provocat intenționat un accident rutier, în Suceava. Acesta și soțul femeii au făcut manevre periculoase

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 23 iun 2023, 09:49

Șoferul care a provocat accidentul a fost arestat preventiv

Sursa: Pexels.com

Un copil de patru ani a murit, după ce mașina în care se afla a fost lovită intenționat de amantul mamei sale, în Suceava. A doua persoană care și-a pierdut viața este un prieten de-ai afaceristului.

Un copil din Suceava, în vârstă de patru ani, a murit, după ce mașina în care se afla a fost lovită intenționat de amantul mamei sale. Amantul încerca să îl sperie pe soțul femeii, dar șicanarea a avut un deznodământ nefericit.

Copil de patru ani, din Suceava, mort în accident din cauza amantului mamei

Șoferul care a provocat accidentul a fost arestat preventiv și va trebui să dea explicații pentru fapta pe care a comis-o.

Acesta era amantul soției unui om de afaceri, pe care nu l-a lăsat să scape atât de ușor și pe care l-a șicanat în trafic.

Totul s-a petrecut în localitatea Frătăuții Vechi, județul Suceava. Mama copilei se mutase împreună cu amantul, în vârstă de 22 de ani. Omul de afaceri a mers la locuința acestora, pentru a-și lua fetița de patru ani, împreună cu un prieten, deoarece știa că bărbatul era agresiv.

Citește și: Un copil de doar trei ani și-a pierdut viața sub ochii părinților, după ce a căzut de pe o punte, într-un râu

Când se întorcea spre casă, omul de afaceri a început să fie urmărit de două autoturisme, iar, la volanul uneia dintre ele, se afla chiar amantul soției sale. Urmărirea și șicanarea în trafic au durat zece kilometri.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mașina a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat

La un moment dat, tatăl fetiței a pierdut controlul volanului, mașina a intrat într-un cap de pod, după care, s-a răsturnat într-un șanț. Prietenul afaceristului, care îl însoțea, în vârstă de 31 de ani, a murit pe loc, după ce a fost proiectat prin parbriz.

Fetița de patru ani se afla în brațele lui. Tatăl acesteia a cerut ajutorul, pentru ca fetița lui să ajungă la spital cât mai repede, pentru a primi îngrijirile de care avea nevoie.

„După ce l-am scos afară, o vecină, care este asistentă medicală, i-a făcut manevre de resuscitare, dar era evident că era mort. Șoferul era în stare de soc și a luat fetita, se agita și ruga pe toată lumea sa-l ducă la spital, cu fetita”, a povestit o martoră, conform romaniatv.net.

În momentul în care copilul a ajuns la Spitalul de Copii din Iași, se afla în comă, iar rănile foarte grave pe care le-a suferit au dus la decesul său. Amantul femeii a fugit de la fața locului, dar a fost găsit de către oamenii legii.

Citește și: „N-a avut nicio șansă. Nicio șansă”. Un tânăr de 26 de ani și-a pierdut viața, după ce a intrat cu mașina în camionul verișorului său, în Gorj

Aceștia au deschis un dosar penal, continuă cercetările, iar bărbatul a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat de ucidere din culpă.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?