Un copil de șase ani a dispărut în Ialomița, după ce un băiat l-ar fi împins în apă. Mama lui nu a sunat la 112

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 02 iul 2023, 13:42

Fratele băiatului susține că i-a zărit urmele, iar zona este una extrem de adâncă

Sursa: observatornews.ro

Un copil de doar șase ani este dispărut de aproximativ 40 de ore, după ce un alt băiat l-ar fi împins în râul Ialomița. Acesta este căutat cu drone și cu un sonar.

Un copil de șase ani este de negăsit de aproximativ 40 de ore, după ce ar fi fost împins în râul Ialomița de un băiat. Micuțul din Ilfov este căutat fără încetare, dar fără niciun rezultat, cel puțin până acum. 

Copil de șase ani, dispărut, după ce ar fi fost împins în Ialomița

Fratele băiatului susține că i-a zărit urmele, iar zona este una extrem de adâncă. 

„Aici, în zona aceasta, au fost ieri urmele lui. Dacă băiatul a spus că l-a împins aici, le-a spus polițiștilor că asta e zona... 15 metri (n.r. adâncime) lângă mal”, a spus acesta, conform observatornews.ro.

Mai mult decât atât, acesta susține că fratele lui a plecat să se joace împreună cu un alt băiat, cu un an mai mic decât el și, dintr-un motiv încă necunoscut, l-ar fi împins în apă: „A plecat să se joace cu un copil mai mic decât el cu un an.

S-ar fi enervat, nu știu ce au făcut și l-a împins în apă. Aseară am aflat că fratele meu este înecat. Am încercat să îl căutăm pe stradă, am oprit toate autobuzele că am presupus că ar fi în autobuze”.

Citește și: „Dumnezeu să aibă grijă de îngerașii voștri”. Doi copii au rămas orfani, după ce părinții lor și-au pierdut viața, pe autostrada A1, în urma unui accident rutier

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În timp ce copilul de șase ani se juca la aproximativ șase kilometri de casă, mama acestuia era acasă, având grijă de ceilalți patru copii pe care îi are. Femeia a precizat că nu a sunat la 112, deoarece credea că se va întoarce acasă, fiind convinsă că nu exista nicio problemă între fiul ei și copilul cu care ar fi ieșit la joacă: „Am tot sperat că vine acasă...

Mi-a zis un băiețel că l-ar fi aruncat acolo. Nu s-au certat, se aveau bine amândoi”.

Copilul de șase ani, căutat cu drone și cu un sonar

Pompierii au venit la locul cu pricina cu mai multe drone, dar și cu un sonar. Copilul este căutat atât în apă, cât și pe malul râului Ialomița. Mai mult decât atât, vecinii s-au alăturat și ei căutărilor, iar echipajele de salvare continuă până la lăsarea serii.

În aceeași zonă, de-a lungul timpului, din nefericire, mai mulți copii s-ar fi înecat.

Citește și: „O liniște apăsătoare prin tot locul”. Un copil de nici doi ani a decedat, după ce un șofer a dat cu mașina peste el, în Cluj

Micuțul este dat dispărut de vineri, 30 iunie și este căutat atât se pompieri și de polițiști, cât și de scafandri, în comuna Gruiu, județul Ilfov.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.