Un copil de trei ani a murit în timp ce se îndrepta spre un loc de joacă. Micuțul trebuia să-și serbeze acolo ziua de naștere: "Un suflet atât de frumos a fost luat mult prea devreme"

Author: Diana Tilă
Actualizat: 02 mar 2024, 01:45

Un copil de trei ani a murit în timp ce se îndrepta spre un loc de joacă.

Sursa: Unsplash

Un băiețel de 3 ani și-a pierdut viața, după ce a fost implicat într-un tragic accident.

Durere fără margini pentru o familie din California, după ce un copil de doar 3 ani a murit, în timp ce se îndrepta spre un loc de joacă.

Citește și: „A mers târâș cu mașina, până unde a rupt stâlpul”. Cum și-a pierdut viața Monica, în mașina care a fost lovită din plin de un tren, în Teleorman

 Un copil de trei ani a murit în timp ce se îndrepta spre un loc de joacă. Micuțul trebuia să-și serbeze acolo ziua de naștere

Băiețelul de 3 ani se pregătea să își serbeze ziua de naștere la un loc de joacă. Din nefericire, acesta nu s-a mai bucurat de petrecere alături de familie. Tragedia a avut loc sâmbătă, pe 27 mai.  

În timp ce se îndrepta spre locul de joacă, micuțul a fost lovit de o mașină.

Josiah Toleafoa a fost lovit de un șofer necunoscut, în vârstă de 36 de ani, într-o parcare din fața unui loc de joacă din San Diego, California, scrie  Sky News.

Citește și: Filmul tragediei din Slatina, unde o femeie a fost înjunghiată de concubinul ei. Bărbatul, cunoscut ca având probleme cu legea

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Un martor, care se afla la locul accidentului, a declarat pentru NBC7 San Diego că mama lui Josiah plângea isteric în timp ce poliția și paramedicii încercau în zadar să-i salveze copilul.

Poliția din Chula Vista a transmis că șoferul care l-a ucis pe băiețel a cooperat cu ofițerii și a rămas la locul accidentului. Bărbatul de 36 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, dar și pentru droguri, însă rezultatele au ieșit negative.

Părinții copilului de trei ani au deschis o pagină de strângere de fonduri GoFundMe.

„Pe 27 mai 2023, un suflet atât de frumos a fost luat din familia noastră mult prea devreme. În brațele iubitoare ale lui Dumnezeu, Josiah Caleb Toleafoa, nepotul meu, a murit ieri, în ziua în care a împlinit trei ani, în urma unui accident care ne va marca pentru tot restul vieții noastre.

Ca familie a lui, plângem pentru viața pe care nu va apuca să o aibă și pentru durerea cu care vor trebui să se confrunte toți cei rămași în urmă”, au scris rudele copilului decedat.

Proprietarul locului de joacă va dona 2.000 de dolari familiei lui Josiah. În acest moment, polițiștii anchetează cazul.

Citește și: „De azi, v-ați reunit în cer”. Tată și fiu și-au pierdut viața într-un accident, în Giurgiu, la două luni după ce mama copilului a pierit din cauza cancerului