Un copil de un an a fost lovit mortal cu mașina de propriul tată. Bărbatul efectua o manevră de mers cu spatele

Autor: Diana Bostan

Un copil de un an a fost accident mortal de propriul tată

Sursa: Pixabay

O tragedie s-a abătut asupra unei familii din Botoșani, unde un copil de doar un an și-a pierdut viața după ce a fost accidental lovit de mașina condusă de propriul tată.

Joi, 27 iunie, un copil de un an a murit într-un tragic accident, fiind lovit de autoturismul condus de tatăl său. Incidentul cutremurător a avut loc în curtea casei familiei din comuna Vorniceni.

Un copil de doar un an și-a pierdut viața după ce a fost accidental de propriul tată

În comuna Vorniceni, un accident tragic a avut loc în curtea unei locuințe, unde un copil de un an a fost lovit mortal de mașina condusă de tatăl său.

Potrivit stiripesurse.ro, incidentul s-a produs în timpul unei manevre de mers cu spatele, pe care tatăl o efectua, fără să-și dea seama de prezența copilului în zonă.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu autoturismul în care Mădălin Păduran și-a găsit sfârșitul în urmă cu trei luni. Familia tânărului decedat a făcut anunțul

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz, urmând să investigheze în detaliu circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Polițiștii vor analiza toate dovezile și vor lua declarații pentru a clarifica modul în care copilul a fost lovit mortal de mașina condusă de tatăl său.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

”Ulterior, tânărul de 32 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând a fi recoltate și probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a transmis Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean,

arată botosaninews.

Fetiță de doar un an și jumătate, lovită mortal de un șofer care dădea cu spatele

Accidentul tragic a avut loc în urmă cu o lună, în localitatea Stâna, județul Satu Mare. O fetiță în vârstă de doar un an și jumătate a murit după ce a fost lovită de un șofer care manevra cu spatele.

Potrivit informațiilor furnizate de poliție, incidentul a avut loc atunci când un bărbat în vârstă de 29 de ani, din aceeași localitate, efectua o manevră de mers înapoi cu mașina sa.

Din nefericire, în acel moment, fetița se afla în spatele autoturismului, în calitate de pieton, și a fost lovită de mașină.

Citește și: Accident cumplit în Sibiu, între un microbuz școlar și un autoturism! A fost activat Planul roșu de intervenție

Autoritățile au fost alertate imediat, iar medicii sosiți la fața locului au constatat cu tristețe că fetița suferise răni grave și nu a mai putut fi salvată.

În urma impactului, copila a decedat, iar șoferul a fost testat de urgență cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ceea ce privește consumul de alcool.

Potrivit  presasm.ro, fetița ar fi alergat pe șosea după o minge, moment în care șoferul, care efectua o manevră de mers cu spatele, nu a observat-o și a lovit-o în plin. După producerea accidentului, conducătorul auto a parcat mașina în curtea unui imobil din apropiere. 

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.