Un copil din 25 DE MILIOANE sufera de aceasta boala INGROZITOARE. Nimeni nu stie cat va trai

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 feb 2017, 10:29

Daisy Berry s-a nascut cu sindromul Pallister-Killian, o boala foarte rara, din cauza careia cromozomii ei au doua parti in plus.

Doar 300 de persoane din lume sufera in prezent de aceasta boala, diagnosticata la o persoana din 25 de milioane. In cele 18 luni de viata, Daisy a suferit deja 10 operatii.

Din cauza bolii, ea a fruntea foarte mare, sufera de probleme de invatare, nu aude si are nasul ridicat in sus. Mama ei, Jenny, in varsta de 31 de ani, spune ca fata ei e cea mai tanara persoana indentificata cu aceasta boala.


Jenny mai are doi copii, de 10 si de 4 ani si spune ca pofta de viata a lui Daisy e incredibila si nemaintalnita la alti copii. "In ziua de dupa ce a facut o operatie de colostomie, statea in bratele mele si radea. Chirurgul a fost uimit", a povestit mama fetitei.

Jenny a observat ca ceva nu e in regula in timpul sarcinii, atunci cand burta ei a crescut mai mare decat in cazul primelor doua fete.
De la nastere, Daisy a trecut prin patru operatii importante, pentru indepartarea unui chist ovarian si pentru pozitionarea anusului in pozitia corecta.

Speranta de viata a copiilor cu PKS variaza, insa parintii au declarat ca nu vor sa afle aceste informatii. "Luam viata zi cu zi si incercam sa ne bucuram de fiecare moment alaturi de ea", a spus Jenny.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.