Un copil disparut striga dupa AJUTOR pe strada. Ce a urmat e COSMARUL oricarui parinte!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 08:47

Desi par amuzante, experimentele sociale pot deveni periculoase, mai ales daca sunt implicati copii.

Un barbat a incercat sa afle cati oameni ar ajuta un copil aflat pe strazi, care incearca sa isi regaseasca mama. La inceput, experimentul a mers bine, pana cand pe strada si-a facut aparitia un barbat periculos.

Multi trecatori au ignorat-o pe fetita sau au impins-o din drumul lor, ceea ce este ingrijorator insa, in momentul in care acest barbat a aparut, a iesit la iveala cat de neajutorati sunt copiii singuri.



Barbatul a incercat sa profite de aparenta confuzie a copilei iar tatal ei a intervenit. Au chemat politia si, dupa ce oamenii legii l-au legitimat, au descoperit ca barbatul, aparent inofensiv, avea un mandat de arestare emis pe numele sau si era un pedofil cunoscut.

Puteti urmari experimentul in clipul urmator. Tatal fetei a fost nevoit sa taie inregistrarea in care aparea barbatul pedofil pentru ca e folosita ca proba de politisti:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”