Un copil lăsat nesupravegheat și-a prins mama sub mașină, în parcarea unui magazin de mobilă din București! În ce stare a ajuns femeia la spital

Autor: Diana Ghita

Femeia a fost prinsă sub mașină de copil

Sursa: Digi24; stiripesurse.ro

Marți, 27 august, în parcarea magazinului Ikea de pe Bulevardul Theodor Pallady din București, a avut loc un accident grav de mașină.

O femeie de 41 de ani a fost rănită grav în parcarea magazinului IKEA, după ce propriul ei copil a pus în mișcare mașina în care se afla. Aceasta a fost prinsă sub autoturism și strivită.

Cum s-a întâmplat accidentul din parcarea IKEA Pallady

Victima accidentului își punea cumpărăturile în portbagajul SUV-ului său, un BMW X7, când unul dintre cei doi copii ai săi, care se aflau deja în mașină, a acționat din greșeală schimbătorul de viteze.

Acesta a mutat vehiculul din modul parking în marșarier. În acel moment, autoturismul s-a deplasat brusc înapoi și a strivit-o pe mamă, care a fost complet luată prin surprindere.

„Mașina aflată în parking, cu motorul pornit, a fost pusă în marșarier de către un minor. Mama, prinsă sub auto”, a relatat un membru al grupului de Facebook Infotrafic București și Ilfov.

Conform respectivului internaut, femeia a fost grav rănită, însă a rămas conștientă până la sosirea echipajelor de prim ajutor. SMURD a intervenit rapid și a transportat-o la spital pentru a primi îngrijiri medicale de urgență.

Citește și: Codin Maticiuc, primele declarații după accidentul de la filmările pentru “Cursa”. Trei persoane au fost transportate la spital: „A avut loc un accident între două mașini”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Ce au transmis autoritățile despre accidentul din parcarea IKEA Pallady

Brigada Rutieră a Capitalei a confirmat accidentul printr-un comunicat oficial și a subliniat că, la momentul producerii incidentului, în mașină se aflau doi copii minori, în vârstă de 2 și 6 ani.

„La data de 27 august 2024, în jurul orei 13.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie, în parcarea unui centru comercial din sectorul 3.

Din primele informaţii, o femeie în vârstă de 41 de ani, în timp ce punea cumpărăturile în portbagajul autovehiculului personal, a fost accidentată de propria maşină, în împrejurări care urmează a fi stabilite”, a transmis Brigada de Poliție Rutieră București, prin intermediul comunicatului.

Citește și: Practici sustenabile în magazinele IKEA! Cum poți sărbători și tu Ziua Pământului într-un mod sănătos pentru planetă

Mașina implicată în incident este un BMW X7, un SUV de mari dimensiuni care cântărește aproximativ 2,2 tone. Acest model este cunoscut pentru tehnologia sa avansată, inclusiv un sistem modern de schimbare a vitezelor, care, la ultimele modele, se realizează printr-un buton, în locul clasicului levier. Totuși, momentan, nu există informații precise despre tipul de schimbător de viteze folosit în vehiculul din acest incident.

„În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier”,

au mai transmis oamenii legii, în respectivul comunicat.

Sursă foto: Facebook Info Trafic București și Ilfov 

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.