Un culturist a murit după ce a stat 15 ore inconștient în dușul de la sala de fitness. Mama sportivului este răpusă de durere: „Lumina care strălucea puternic m-a părăsit”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 06 sep 2024, 15:55

Un bodybuilder în vârstă de 33 de ani s-a prăbușit în cabina de duș a unei săli de fitness

Sursa: Facebook: Giuliano Pirone

Tragedie la o sală de fitness din Australia. Bodybuilderul Giuliano Pirone a fost găsit fără viață după 15 ore de la tragedie.

Giuliano Pirone, un bodybuilder în vârstă de 33 de ani, a murit după ce s-a prăbușit în cabina de duș a unei săli de fitness deschise non-stop. Acesta a fost descoperit abia după 15 ore. 

Citește și: El este Alberto, tânărul fotbalist de 27 de ani care a murit într-un cumplit accident de motociletă. Sportivul era jucător în Liga a 5-a

Bodybuilderul Giuliano Pirone a fost găsit fără viață în cabina de duș a unei săli de fitness

Potrivit The Sun, incidentul a avut loc într-o suburbie din nordul orașului Perth, Australia, pe 20 august, în timp ce Giuliano se pregătea pentru o competiție de culturism.

După ce a mers la sala de fitness înainte de a pleca la serviciu, Giuliano a suferit o cădere bruscă în cabina de duș, blocată din interior.

A fost descoperit abia în acea noapte, când poliția a forțat intrarea în încăpere și l-a găsit pe podeaua dușului, cu apa rece curgând de ore întregi.

Citește și: Un tânăr motociclist din Argentina s-a stins din viață la vârsta de doar nouă ani. Accidentul fatal s-a petrecut în timpul sesiunii de antrenamente libere

Potrivit sursei menționate anterior, bodybuilderul a fost transportat de urgență la spitalul Joondalup, unde a fost ținut în viață pe suport ventilator timp de două săptămâni, dar din păcate, nu și-a mai recăpătat cunoștința.

Giuliano a murit joi dimineață, după ce un RMN a confirmat pierderea funcției cerebrale.

Mama lui, Daniela Pirone, devastată de pierderea fiului său, a declarat pentru ABC Radio Perth: „Nu voi mai privi niciodată Soarele, Luna și cerul la fel. Lumina care strălucea puternic m-a părăsit.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Care ar fi fost cauza decesului

Potrivit The Sun, medicii cred că nivelul scăzut al glicemiei a fost cauza inițială a prăbușirii lui Giuliano, sugerând totodată că ar fi putut suferi o criză convulsivă.

Daniela, mama lui Giuliano, a început să se îngrijoreze când fiul ei nu a mai răspuns la apeluri și nu a venit acasă în acea seară. Familia lui a contactat prieteni, fosta soție și alte persoane apropiate, dar nimeni nu avea vești despre el.

În cele din urmă, ea a raportat dispariția lui la poliție, care a reușit să-l localizeze la sală, folosind telefonul său mobil.

Polițiștii au fost nevoiți să forțeze ușa cabinei de duș și l-au găsit pe Giuliano aparent fără viață. Aceștia au început manevrele de resuscitare, iar bodybuilderul a revenit pentru scurt timp în simțiri înainte de a fi transportat la spital.

Citește și: Un campion mondial la schi a murit după ce a căzut de pe un munte în timp ce schia, alături de iubita sa. Cei doi erau încă legați împreună când au fost găsiți

Mama lui Giuliano a făcut un apel la autorități, subliniind pericolele pe care le prezintă sălile de fitness deschise 24 de ore, fără personal. Ea a cerut implementarea unui sistem de verificare a utilizatorilor care rămân în sală mai mult de câteva ore, pentru a preveni astfel de tragedii.

Poliția din Australia de Vest investighează cazul și a accesat imaginile de pe camerele de supraveghere ale sălii de fitness, pregătind un raport pentru medicul legist.

Sursa foto: Facebook Giuliano Pirone