Un cumplit accident i-a socat pana si pe salvamontistii obisnuiti cu cele mai grele conditii

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 10:17

Un bucurestean, care a crezut ca poate masura puterile unui automobil de teren cu muntele, a facut, insa, o manevra gresita.

Un hau adanc se casca in fata salvamontistilor prahoveni. Pe fundul prapastiei se intrezareste o silueta de metal. Drumul pana acolo se dovedeste, insa, o adevarata provocare.

Peste 300 de metri adancime masoara capcana dintre stanci. In care un barbat din Bucuresti a cazut cu tot cu masina de teren pe care o conducea.

Omul era intr-o excursie alaturi de intreaga familie. Se aventurau cu automobilul pe crestele muntelui Baiului, dar, la un moment dat, soferul le-a spus sotiei si celor doi copii sa coboare, pentru ca urmeaza o portiune mai dificila.

A fost clipa in care l-au vazut pentru ultima oara.

Barbatul, de 34 de ani, nu a avut nicio sansa. Masina s-a rostogolit de mai multe ori si s-a transformat intr-o menghina. Chiar si salvatorii s-au temut o clipa pentru viata lor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Imaginea

pe care au gasit-o i-a speriat pe salvamontisti. Care au stat minute intregi pentru a se gandi cum sa scoata trupul neinsufletit dintre fiarele contorsionate.

Nu este prima data cand astfel de accidente au loc in acea zona. Acum doi ani o alta masina de teren s-a prabusit, dar, in mod incredibil, pasagerii au scapat cu doar cateva rani usoare.