Un cunoscut cântăreț de muzică populară din România s-a stins din viață la doar 49 de ani. Care a fost cauza decesului

Autor: Diana Bostan

 s-a stins din viață la doar 49 de ani.

Sursa: Facebook: Cristian Violeta Rîmbu

Lumea muzicală din România este în doliu după ce unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică populară s-a stins din viață, la doar 49 de ani.

Moartea subită a artistului a șocat pe toți cei care l-au cunoscut și l-au admirat pentru talentul său extraordinar. Cristian Rîmbu, recunoscut pentru măiestria sa la nai și fluiere, a fost un adevărat simbol al muzicii tradiționale românești, cucerind inimile fanilor de-a lungul anilor.

Citește și: Actorul Mihai Răducu s-a stins din viață la 64 de ani! Unde și când va fi înmormântat acesta

Cristian Rîmbu s-a stins din viață la doar 49 de ani

Potrivit Spynews, tragedia s-a produs din cauza unui infarct, care nu i-a mai dat nicio șansă la viață. Cristian Rîmbu a fost găsit fără suflare, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Vestea morții sale a răspândit durere și tristețe atât în rândul apropiaților, cât și în întreaga comunitate din Botoșani, de unde era originar.

Citește și: Cântărețul Florin Decuseară s-a stins din viață la vârsta de doar 46 de ani. Artistul a căzut de pe Centrala de la Cernavodă

Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Capela Bisericii Sfinților Împărați Constantin și Elena din Darabani, unde mulți oameni s-au adunat să-i aducă un ultim omagiu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

De-a lungul carierei sale, Cristian Rîmbu s-a remarcat ca un virtuoz al naiului, câștigând aprecierea publicului și a colegilor de breaslă. Talentul și dăruirea lui l-au transformat într-un nume de referință în muzica populară, fiind recunoscut nu doar pentru interpretările sale, ci și pentru instrumentele tradiționale pe care le crea cu propriile mâini. Fanii săi au umplut rețelele de socializare cu mesaje de condoleanțe și amintiri emoționante.

Fanii și apropiații plâng moartea artistului

Admiratorii săi sunt profund afectați de dispariția neașteptată, iar mesajele de pe rețelele de socializare reflectă durerea și tristețea resimțite în urma trecerii lui în eternitate.

Citește și: Un cunoscut rapper din România a decedat într-un accident rutier. Fanii și apropiați nu-și revin din șoc: „Prea tânăr a plecat dintre noi”

”De două zile nu pot accepta că domnul Cristi Rimbu numai este. Nu îmi dau pace. Acum două săptămâni mâncam cu el la masă acasă la dumnealui. Mă uitam in comentarii și așteptam ca măcar unul să spună că e o glumă proastă. Dacă toți îi spun condoleanțe.  Eu știu că Cristi Rimbu nu este mort. El trăiește prin naiurile, fluierele care le-a construit pentru noi toți.

(…) Îți mulțumesc pentru tot. Te voi purta in sufletul meu până voi veni si eu la tine”, a fost mesajul transmis de un fan, pe o rețea socială și citat de Spynews.