Un cunoscut manelist a urcat pe scenă alături de trupa Coldplay. Momentul artistic a fost întâmpinat cu huiduieli pe Arena Națională din București

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 13 iun 2024, 09:17

Babasha a cântat alături de Coldplay

Sursa: Captură TikTok

Moment neașteptat la concertul Coldplay de pe Arena Națională. Manelistul Babasha a fost adus să cânte alături de celebra trupă, însă momentul a fost urmat de mai multe huiduieli.

Seară incendiară pe Arena Națională din București. Celebra trupă Coldplay și-a încântat fanii, însă duetul alături de manelistul Babasha a fost întâmpinat cu huiduieli.

Maneistul Babasha a urcat pe scenă alături de Coldplay

Miercuri seară, la primul concert Coldplay din București, a avut loc un moment surprinzător. Publicul a fost uluit când un cunoscut manelist a urcat pe scenă și a început să cânte o melodie în stil manele, acompaniat la clape de nimeni altul decât solistul trupei britanice, Chris Martin.

Citește și: Ce artiști vor cânta în România în vara anului 2024?

Manelistul este nimeni altul decât Babasha, un artist din noua generație a muzicii de petrecere. Deși este apreciat pentru piesele sale ce au prins pe TikTok, tânărul manelist a fost întâmpinat cu huiduieli. Momentul a devenit viral pe rețelele sociale, mai ales că solistul trupei britanice a interpretat câteva acorduri din piesa lui Babasha. 

După momentele inițiale de confuzie, mulțimea a izbucnit în fluierături și huiduieli. Potrivit filmărilor apărute în mediul online, muzica s-a oprit brusc, luminile s-au stins, iar concertul a fost reluat doar după câteva minute de pauză. Manelistul care a urcat pe scenă, cunoscut sub numele de Babasha, a interpretat melodia sa, "Păi naa".

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

În ciuda reacții negative din partea publicului, solistul trupei britanice a părut să-l încurajeze din priviri și de la clape pe tânărul cântăreț de manele. Există și artiști și internauți care au sărit în apărarea tânărului manelist și care i-au transmis mai multe mesaje de încurajare.

Fanii trupei Coldplay au fost nemulțumiți de decizia luată de Chris Martin

Fanii trupei Coldplay au așteptat cu nerăbdare acest concert, însă s-au declarat nemulțumiți de alegerea făcută de solistul trupei, aceea de a cânta alături de cunoscutul manelist. Deși tot mai mulți DJ și artiști internaționali folosesc versuri de manele în spectacolele lor, se pare că de această dată publicul nu a fost atât de încântat de această decizie.

Citește și: Cine este românca ce va cânta în deschiderea trupei Coldplay? Pasiunea ei pentru muzică a fost influențată de familie ei

„Mâine sper să nu mai fie”/ „Cumva tot manelele sunt forța”/ A fost invitat surpriză sau?”, au fost doar o parte din mesajele ce au curs pe rețelele sociale, internauții considerând apariția artistului de manele nepotrivită pentru acest eveniment.

Coldplay va susține două concerte în România pe Arena Națională din București, programate pentru 12 și 13 iunie. Evenimentul promite să aducă pe scenă cele mai cunoscute hituri ale trupei, oferindu-le fanilor români o experiență muzicală de neuitat.