Un cunoscut milionar român s-a stins din viață în Franța. Omul de afaceri suferise un accident vascular cerebral în luna iulie

Autor: Diana Bostan

Milionarul Sever Mureșan s-a stins din viață la 75 de ani.

Sursa: Facebook

Sever Mureșan, cunoscut milionar român, a murit la vârsta de 75 de ani într-un spital din Franța. Iată care a fost cauza decesului!

Recent, Sever Mureșan fusese transferat de urgență dintr-un spital românesc, unde se afla în stare gravă. În luna iulie, el a ajuns la Secția de Terapie Intensivă după un accident vascular cerebral, iar starea sa de sănătate s-a deteriorat progresiv, notează observatornews.ro.

Citește și: Cine este Denis Repka, afaceristul care și-a pierdut viața într-un tragic accident de motocicletă. Ce legături existau între magnat și Donald Trump

Milionarul Sever Mureșan a murit la vârsta de 75 de ani

Cunoscutul afacerist s-a stins din viață pe un pat de spital din Franța, după ce medicii nu au mai putut interveni pentru a-l salva. Din primele informații, acesta suferise un accident vascular cerebral în luna iulie.

Potrivit Gândul, trupul neînsuflețit al fostului afacerist urmează să fie repatriat pentru a fi înmormântat la Câmpia Turzii, localitatea sa natală.

Sever Mureșan a fost cofondatorul Băncii Dacia Felix, care a fost a doua bancă privată din România, însă a intrat în faliment în urma unor operațiuni controversate.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Gabriel Trifu, adevărul său despre divorțul de Catrinel Sandu: „Ce o interesa pe ea cel mai tare era cum va fi privită aici în România vizavi de divorțul nostru.”

Citește și: El este afaceristul român care s-a stins din viață în timp ce repara o mașină. Bărbatul în vârstă de 32 de ani a lăsat în urmă o soție și doi copii: „Dumnezeu să-l odihnească în pace”

Fostul antreprenor a fost internat în condiții critice la Spitalul Militar în luna iulie a acestui an. După suferirea unui accident vascular cerebral, el a fost transferat la Secția de Terapie Intensivă, iar starea sa de sănătate s-a deteriorat treptat.

Potrivit sursei menționate mai sus, copiii săi, fiul și fiica, se află în Franța, acolo unde făcut toate aranjamentele necesare pentru a-i oferi tatălui lor cele mai bune condiții de îngrijire medicală și acces la tratamentele disponibile în această țară.

Sever Mureșan a jucat tenis înainte de a deveni om de afaceri

Născut în 1948 la Câmpia Turzii, Sever Mureșan a avut o carieră notabilă ca tenismen înainte de a deveni om de afaceri.

Potrivit observatornews.ro, în 1968, a câștigat titlul de Campion Național de tenis la dublu masculin și a fost admis la Institutul de Educație Fizică și Sport din București. A fost un jucător de tenis profesionist recunoscut, făcând parte din echipa națională de Cupă Davis și devenind primul român membru al Association of Tennis Professionals între 1970 și 1983.

Citește și: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Virgil Chirică! Milionarul plănuise totul! Cum a decurs filmul morții sale

După ce s-a mutat în Franța în 1980, Mureșan a fondat un club de tenis la Dijon și a obținut exclusivitate în comercializarea materialelor sintetice pentru sporturi „indoor” și „outdoor”, lărgind astfel domeniul său de activitate internațională. Moartea sa reprezintă o mare pierdere pentru comunitatea de afaceri românească.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.