Un cunoscut model, acuzat de agresiune sexuală și sechestrare a unei femei

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 29 iun 2024, 04:10

Un cunoscut model, acuzat de agresiune sexuală și sechestrare a unei femei

Sursa: Facebook-Andre Bîrleanu/Pixabay

Andre Bîrleanu este o figură publică cunoscută în industria modelingului. Cu origini ruso-moldovenești, modelul în vârstă de 42 de ani este acuzat că a violat și sechestrat o femeie în apartamentul său din București.

Andre Bîrleanu a fost arestat preventiv, sub acuzația de agresiune, sechestru și viol asupra unei tinere, în apartamentul său din Capitală.

Celebru model, acuzat de viol

Andre Bîrleanu a fost arestat de polițiști în Capitală, după ce ar fi obligat o femeie să urce în apartamentul său, dar aceasta a refuzat. Ulterior, bărbatul a luat-o la bătaie și a obligat-o să meargă în locuința sa, unde ar fi violat-o și sechestrat-o. Modelul

este acum acuzat de viol și lipsire de libertate.

Citește și: „Dana, închide-te, că ăsta îți va lua viața”. Ce s-a întâmplat în noaptea de dinaintea calvarului prin care a trecut Dana Roba

Vivien Adrian Bîrleanu, cu origini ruso-moldovenești, a fost arestat de polițiștii Sectorului 5, acolo unde acesta avea și locuința. Magistrații au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tânăra a reușit să scape din apartamentul groazei

După o zi de chinuri, femeia a reușit să scape din apartamentul modelului și a alertat imediat poliția.

În urma certificatului medico-legal, doctorii au stabilit că rănile pe care le-a suferit tânăra nu sunt inofensive, prin urmare necesită mai multe zile de îngrijire. 

Citește și: Un șef de Poliție Locală din Teleorman, acuzat de agresiune sexuală asupra unei minore. Coșmarul a durat un an de zile

„Emite mandatul de arestare preventivă nr. 113/UP/2023. Respinge, ca nefondată, cererea inculpatului de a se lua împotriva sa măsura preventivă a arestului la domiciliu sau control judiciar.

În baza art. 275 alin.3 C. proc. pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului, onorariul apărătorului desemnat din oficiu urmând a fi înaintat din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie, în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru Ministerul Public ”, a stablit instanţa de judecată.

Bărbatul a contestat decizia de arest și a cerut să fie plasat în arest la domiciliu sau sub control judiciar.