Un cunoscut om de afaceri a fost găsit mort în pădurea Băneasa din București, după ce dispăruse de trei luni de acasă

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 26 oct 2022, 02:50

Un cunoscut om de afaceri a fost găsit mort în pădurea Băneasa din București, după ce dispăruse de trei luni de acasă

Sursa: Facebook Alexandru Sandu Coman

Alexandru Coman, un cunoscut om de afaceri din Sibiu, a fost găsit fără viață în pădurea Băneasa din București. Bărbatul nu a mai fost de găsit încă din luna octombrie a anului 2021.

La finalul lunii octombrie 2021, rudele și prietenii lui Alexandru Coman, un cunoscut om de afaceri din Sibiu, l-au dat dispărut pe bărbat. Căutările au luat sfârșit, căci a fost găsit ieri, în pădurea Băneasa din București, fără viață.

Un cunoscut om de afaceri a fost găsit fără viață în pădurea Băneasa din București. Nu se cunoaște cauza morții încă

Afaceristul în vârstă de 49 de ani a fost găsit mort în pădurea Băneasa din București dar, deocamdată, moartea sa este un mister. Polițiștii și anchetatorii iau în calcul inclusiv varianta sinuciderii.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul morții interlopului Emi Pian! Frații Duduianu și presupusul criminal al lui Emi Pian ar putea fi plasați sub control judiciar după aproape doi ani de arest preventiv

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Deocamdată nu se știe cum a ajuns bărbatul de la Sibiu în București și când a decedat, dar medicii legiști vor stabili exact care a fost cauza morții afaceristului, dar și data la care a murit.

Apropiații sperau să-l găsească în viață

Nimeni nu mai știa nimic de Alexandru Coman atunci când a dispărut de acasă, dar apropiații lui au sperat până în ultimul moment că este în siguranță și că va fi găsit în viață.

Citeste si: Nicolae Duduianu, tatal lui Emi Pian, va fi eliberat? Barbatul a deschis un proces in care a solicitat eliberarea conditionata!

O prietenă de ale afaceristului a scris o postare prin care făcea referire la faptul că Alexandru Coman ar fi putut să se afle la mănăstire, unde ar fi putut avea cu cine să vorbească și ar fi avut un acoperiș deasupra capului.

„Noi sperăm să fie, poate, la o mănăstire, unde e cald, ar avea mâncare, eventual pe cineva care să îl asculte sau să îi dea vreun sfat. Poliția a zis că va trimite o informare Patriarhiei pe care să o distribuie că poate-poate îl recunoaște cineva. Orice altă variantă este pesimistă”, a scris femeia în postare.