Un cunoscut rapper din România a decedat într-un accident rutier. Fanii și apropiați nu-și revin din șoc : „Prea tânăr a plecat dintre noi”

Autor: Diana Bostan

Un cunoscut rapper a murit într-un accident pe A1

Sursa: Instagram: petacmcx/ Alba24

Într-un tragic accident rutier, un tânăr rapper cunoscut în România și în lumea muzicală și-a pierdut viața la doar 22 de ani, după ce mașina sa a intrat în coliziune cu un TIR.

Un teribil accident s-a produs pe A1 în urmă cu două zile. Din primele informații, tânărul în vârstă de 22 de ani care și-a pierdut viața este un cunoscut rapper român. Iată despre cine e vorba!

Un cunoscut rapper s-a stins din viață într-un accident rutier pe A1

Un tragic accident rutier a pus capăt vieții unui tânăr rapper român, în vârstă de numai 22 de ani, pe autostrada A1.

Într-o scenă de coșmar, mașina condusă de artist a intrat sub roțile unui camion, provocându-i decesul pe loc. Prietenii și fanii săi au fost profund șocați de pierderea sa prematură.

Citește și: Motociclist care circula regulamentar, lovit puternic de un taximetrist, în București. Ce a făcut șoferul imediat după accident

Într-o noapte tragică pe autostrada A1 Sibiu- Sebeș, Emil Octavian Petac, în vârstă de doar 22 de ani, a fost implicat într-un accident fatal.

Tânărul șofer a pierdut controlul mașinii sale și a intrat sub un camion parcat regulamentar. Eforturile medicilor de a-l salva au fost în zadar, iar tristețea provocată de pierderea sa prematură a fost resimțită profund în rândul celor care îl cunoșteau.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Potrivit spynews.ro, înainte de a intra în coliziune cu TIR-ul, mașina lui Emil Octavian Petac, cunoscut și sub numele de PetacMcx în lumea muzicală, s-a lovit de glisiera metalică de pe marginea drumului. Impactul violent a avut consecințe devastatoare, iar tânărul rapper și-a pierdut viața pe loc.

Tânărul era apreciat pentru talentul său

Emil Octavian Petac, cunoscut în industria muzicală sub numele de scenă PetacMcx, și-a pierdut viața într-un accident rutier devastator.

Autoritățile au fost alertate de urgență prin apel la 112, dar eforturile de salvare au fost în zadar pentru tânărul rapper.

„Condoleanțe familiei și prietenilor! Prea tânăr a plecat dintre noi”/ „Rămâi în pace frate, să-ți fie țărâna ușoară mereu și să ai parte de lumina veșnică”, sunt doar o parte din mesajele lăsate de fani și apropiați în mediul online.

Citește și: Judecătorii au anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu! Cum au reacționat părinții bărbatului ucis de fiul președintelui Ligii de Fotbal la aflarea veștii

Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Română, incidentul a fost semnalat la ora 01:32 printr-un apel de urgență la numărul unic de urgență 112, iar polițiștii au intervenit imediat pentru a gestiona situația la fața locului.

”La data de 19 iunie 2024, în jurul orei 01.32,

polițiștii rutieri din cadrul Biroului Autostrăzi au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe A1, km 297, sensul de mers Sibiu-Sebeș. Un autovehicul ar fi intrat în coliziune cu un autocamion care se afla parcat regulamentar”, a transmis IPJ Sibiu.