Un cunoscut rocker a murit! Fanii sunt devastati

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 11 oct 2020, 10:50

"Nu am ascultat niciodata pe cineva care sa bata la tobe atat de bine, imi era ca un frate..."

Scott Asheton, tobosarul si unul dintre membrii fondatori ai trupei The Stooges, a murit la varsta de 64 de ani.

Decesul a fost confirmat de solistul trupei The Stooges, rockerul Iggy Pop, prin intermediul unui mesaj publicat duminica pe pagina sa de Facebook.

"Bunul meu prieten Scott Asheton a murit noaptea trecuta. Scott a fost un artist minunat. Nu am ascultat niciodata pe cineva care sa bata la tobe la fel de bine ca Scott Asheton.

imi era ca un frate. El si Ron au lasat lumii intregi o mostenire uriasa. Familia Asheton a fost si continua sa fie a doua familie a mea. Gandurile mele se indreapta spre sora lui, Kathy, sotia lui, Liz, si fiica sa, Leanna, care erau bucuria vietii sale", a scris Iggy Pop.


Cauza decesului lui Scott Asheton nu a fost deocamdata dezvaluita.

Scott Asheton a infiintat trupa The Stooges in 1967, alaturi de Iggy Pop, Dave Alexander si chitaristul Ron Asheton, fratele sau mai mare, care a murit in 2009.


Dupa ce grupul The Stooges s-a destramat in 1974, Scott Asheton a colaborat cu alte proiecte muzicale, cantand la tobe cu Sonny Vincent si Scott Morgan, dar si in proiectele solo ale lui Iggy Pop.

Scott Asheton s-a reunit cu Iggy Pop si ceilalti membri supravietuitori ai trupei The Stooges in 2003, alaturi de care a sustinut turnee si a lansat discuri noi pana in 2011, cand a suferit un accident vascular cerebral, care l-a obligat sa se retraga temporar din muzica.
( sursa Mediafax)

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.