Un cunoscut violonist din Romania a sfârșit într-un accident stupid de ATV. Scosese autovehiculul la o probă, pentru că urma să-l vândă

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 19 feb 2024, 20:59

Muzicianul a murit sâmbătă, într-un accident cu ATV-ul

Sursa: Facebook Gabi Stângău

Tânărul violonist a murit în Maramureș, după ce, într-o plimbare cu ATV-ul, a pierdut controlul acestuia și s-a răsturnat într-un șanț.

Violonistul, pe nume Gabi Stângău, a murit în localitatea Dumbrăvița, din Maramureș, înainte cu doar trei zile de a împlini vârsta de 32 de ani. Cumplitul accident de ATV s-a petrecut după ce acesta a ieșit la o probă cu autovehiculul, înainte de a-l vinde. 

Cum a murit violonistul român

Tragedia a avut loc sâmbătă, pe data de 17 februarie, în jurul orei 14:00.

În timp ce a ieșit la o plimbare de probă cu ATV-ul, tânărul trecuse în vizită pe la socrii lui, găsindu-și sfârșitul chiar pe strada unde locuiesc aceștia.

După ce a plecat de la părinții soției sale, Gabi a pierdut controlul autovehiculului, căzând cu acesta într-un șanț de pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic încât violonistul a fost aruncat de pe ATV într-un gard, lovindu-se la cap. 

Din cauză că nu purta casca de protecție în timp ce circula cu respectivul vehicul, bărbatul și-a pierdut viața, întrucât lovitura la cap a fost deosebit de puternică. Cei care au văzut cumplitul accident au apelat imediat la 112, însă paramedicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tânăr, căci era deja mort când au ajuns.

Citește și: Doliu în lumea muzicii clasice! A murit marele violonist Ștefan Huroș, la 88 de ani

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Dumbrăvița, în timp ce conducea un ATV ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat într-un șanț situat pe partea dreaptă a direcției de mers și s-a oprit în gardul metalic al unui imobil.

În urma impactului, conducătorul auto a suferit vătămări corporale incompatibile cu viața, fiindu-i declarat decesul de către personalul medical sosit la fața locului”,  au

declarat reprezentanții IPJ Maramureș, conform cancan.ro.

Ce a apărut în mediul online după decesul violonistului

Cumpărătorul ATV-ului urma să vină chiar în aceeași zi pentru a-l lua de la Gabi Stângău, care postase anunțul de vânzare în urmă cu trei zile de la tragedie. Acesta este și motivul pentru care muzicianul efectua proba autovehiculului, întrucât voia să se asigure că funcționează normal.

Moartea celebrului violonist i-a întristat atât pe colegii lui, cât și întreaga comunitate. Dovada constă în valul de mesaje în care cu toții și-au exprimat regretul vizavi de pierderea lui.

Citește și: Cine era bărbatul care a murit într-un accident banal cu ATV-ul. Avea doar 43 de ani, o soție și o fetiță

„Toți suntem în stare de șoc! Este ireal… Dumnezeu să îți facă loc în rai.

Cuvintele sunt de prisos…/ Doamne, Dumnezeule… Dumnezeu sa te odihnească în pace și să îi mângaie pe toți cei rămași cu dor și suferință în urma ta!!!!! Un instrumentist extraordinar…”,  sunt câteva dintre mesajele apărute pe rețelele sociale.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.