Un cuplu de comedie, Dragoș Mușat (Tetelu) și Gicu Gojira, alias Veveriță și Ciocan, numai în "Strada Speranței", la Kanal D

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 13 feb 2023, 01:55

Dragoș Mușat (Tetelu) și Gicu Gojira, alias Veveriță și Ciocan, numai în "Strada Speranței", la Kanal D

Gicu Gojira și Dragoș Mușat formează unul dintre cele mai noi cupluri comice ale micului ecran în serialul de comedie "Strada Speranței", care poate fi urmărit în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 20:00, Kanal D.

Cei doi interpretează în serial rolurile Veverița (Dragoș Mușat) și Ciocan (Gicu Gojira), "locotenenții" lui Viorel Teodorescu (Ovidiu Niculescu). Două personaje pline de umor, care lucrează împreună la service-ul auto al lui Viorel. Veverița și Ciocan încearcă să-și explice unul altuia lucruri din viață pe care nu prea le înțeleg; încălzirea climei, vaccinarea și rostul ei, pandemia sau inflația, cryptomonedele le dau bătăi de cap.

Dragoș Mușat (Tetelu) și Gicu Gojira, alias Veveriță și Ciocan, numai în "Strada Speranței", la Kanal D

Veverița este îndrăgostit în serial de Denisa Sidor, interpretată de Cătălina Grama, dar e sensibil, în general, la natura feminină, și aceasta e o preocupare constantă pentru el. Ciocan execută ce i se ordonă. Cară bagaje, pune faianță, sapă șanturi, face piața, plimbă câinii. Cei doi s-au specializat în falsificarea kilometrajelor și actelor de vânzare- cumpărare ale mașinilor second-hand.

"Veverița este emancipat, dar nu suficient de inteligent, e un personaj foarte viu. E suficient de limitat cât să nu știe cum e viața, dar vrea să afle. Ciocan este partenerul lui, educatorul lui. Veveriță e un personaj deschis, vrea să cunoască femeile, viața, să trăiască experiențe, să fie cu un pas înaintea celorlalți. Veveriță, ca și celelalte personaje din serial, se lovește de societatea asta nouă care e o combinație între capitalism, digital, sărăcie, bogăție, aspirații...",

 a declarat Dragoș Mușat despre personajul său.

La rândul sau, Gicu Gojira și-a portretizat personajul.

Citeste si: Monica Anghel, monolog memorabil în serialul “Strada Speranței”, despre economia românească “Tu nu vezi ce se întâmplă în lumea asta?”

"Nu am nimic în comun cu personajul în afară de backgroundul meu de om care a copilărit în Țăndărei pe lângă personaje foarte asemănătoare celui pe care îl interpretez; șoferi, electricieni auto și mecanici.

Cumva, copilarind printre ei, casa mea era între trei garaje auto; nu mi-a fost foarte greu să întru în pielea personajului",  a subliniat și Gicu Gojira despre rolul lui Ciocan pe care îl interpretează în serialul "Strada Speranței".

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

            Gicu Gojira și Dragoș Mușat au multe lucruri în comun și în afara micului ecran, au dezvoltat un proiect împreună, este vorba de platforma video online, Happyfish, unde au invitați din showbiz sau din zona culturală, în cadrul podcasturilor “Aproximativ discuții cu Gojira” și “La mintea lui Tetelu”, foarte apreciate de internauți.

Ambii fac actorie din pasiune, nicunul dintre ei neavând studii în acest domeniu.

Gojira, pe numele sau George Dorin Andreescu, a urmat cursurile Facultății de Medicină din București, specializare anatomo-patologie.  A început să studieze muzică la 16 ani. Ca DJ, Gojira a reușit să atragă publicul prin diversitatea stilurilor abordate.

Citeste si: Sorin Pârcălab și căutările unui comediant de succes! Actorul din “Strada Speranței”, serialul de comedie difuzat de Kanal D, a povestit despre încercările prin care a trecut până și-a îndeplinit visul, acela de a face stand-up comed

Dragoș Mușat a urmat cursurile Facultății de Drept, însă a lucrat 15 ani la „Academia Caţavencu", unde s-a angajat la 19 ani și unde a și conturat personajul Tetelu, inconfundabil. A scris şi pentru revista „Kamikaze", a prezentat ştiri umoristice la Radio Guerilla și a jucat și în două lungmetraje, unul dintre ele, producție americană: „The Necessary Death of Charlie Countryman".

Nu pierdeți în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 20:00 "Strada Speranței", la Kanal D. Bună dispoziție este garantată de o distribuție de zile mari: Cătălina Grama, Monica Anghel, Claudiu Maier, Diana Dumitrescu, Ovidiu Niculescu, Andreea Doinea, Irina Ştefan, Dragoș Muşat, Gicu Gojira, Lia Sichevici, Şerban Gomoi, Alexandru Conovaru, Aristiţa Oprea, Sorin Pârcălab, o parte din distribuția acestei producții de anvergură.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.