Un cuplu ucrainean s-a căsătorit în timpul războiului. Nuntașii și-au sărbătorit iubirea printre clădirile ruinate

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 06 ian 2023, 01:15

Un cuplu ucrainean s-a căsătorit în timpul războiului. Nuntașii și-au sărbătorit iubirea printre clădirile ruinate

Sursa: Twitter

Un cuplu din Ucraina s-a căsătorit printre clădirile ruinate din Harkov.

Doi ucraineni, Anastasia Grachova şi Anton Sokolov, care se ocupă cu administrarea de medicamente persoanelor nevoiaşe din Harkov, s-au căsătorit în staţia de metrou din oraş, transmite Reuters.

Un cuplu ucrainean s-a căsătorit printre ruinele orașului Harkov

Armata rusă s-a retras din unele părţi ale Ucrainei în ultimele zile, dar Harkov, în nord-estul ţării, continuă să fie puternic bombardat zi de zi.

Maria Avdeeva, director de cercetare la Asociaţia Experţilor Europeni, a precizat că a participat la nunta dintre cei doi tineri.

Citeste si: SUA a testat o rachetă hipersonică fără să anunțe imediat, în ziua în care Joe Biden a venit la summit-ul de la Bruxelles, pentru a evita o încordare cu Rusia

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Anton şi Anastasia nu au planuri de a pleca în luna de miere prea curând. Într-o zi, vor să meargă undeva, un loc cu plajă şi palmieri. Înainte ca acest lucru să se întâmple, există un război de câştigat şi urmează zile brutale. Dar ieri a existat speranţă, frumuseţe şi dragoste în urâţenie”, a fost mesajul transmis de Maria Avdeeva pe Twitter.

O școală din Kramatorsk a fost distrusă de bombardamentele rușilor

Mai multe bombardamente au ajuns, în noaptea de luni spre marţi, Kramatorskul, un oraş mare, care este controlat de forţele ucrainene, în estul Ucranei, o regiune ameninţată de o ofensivă a militarilor ruși, potrivit AFP, citat de România TV.

Citeste si: Live text: Armata rusă s-a retras de pe Frontul de Nord din Ucraina. Procurorul General a anunțat existența a 410 cadavre în Kiev, lăsate în urmă de soldații ruși. Moscova neagă orice fel de acuzație și spune că trupele ruse nu au ucis civilii

Conform unui jurnalist AFP, bombardamentele, în care au fost folosite, probabil, rachete sau de obuze cu rază lungă de acţiune, au distrus, la ora 03:00 locală, o şcoală din centrul oraşului, amplasată lângă un sediu al poliţiei.

Un crater cu un diametru de zece metri, din care ieşea fum, putea fi observat din curtea şcolii. Geamurile din zonă au fost sparte din cauza suflului exploziei dar, din fericire, nu au fost raportate victime în cartier.

În momentul bombardamentelor, școala era goală. Nu s-a comunicat niciun bilanț oficial pentru acest atac.