Un dans senzual se va transforma într-un sărut fierbinte între Alexandru și Irina! Nu ratați un nou episod din „Casa iubirii” vineri, 25 august, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 24 aug 2023, 19:00

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, spiritele se încing între Alexandru și Irina!

Luni, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Alexandru îi va oferi momente fierbinți Irinei! Iată ce surpriză îi va pregăti concurentul în episodul de vineri!

Surpriză senzuală din partea lui Alexandru pentru Irina

În episodul de mâine, Irina are parte de o surpriză uriașă din partea lui Alexandru, surpriză la care nu s-ar putea aștepta niciodată.

Legată la ochi și cu tremur în corp, Irina așteaptă nerăbdătoare să vadă ce i se pregătește.

Citește și: Un nou concurent a pășit în „Casa iubirii”! Cine este Moise și pentru ce fată a venit în emisiune: „Caut pe cineva care să fie aproape de așteptările mele”

„Doamne, ce se întâmplă?”, a declarat Irina, neștiind ce se întâmplă în jurul ei, deoarece era legată la ochi cu o bandană roz.

„De ce tremuri?”, a întrebat-o Bianca.

„Nu știu, eu mă tem de întuneric și acum mă simt straniu”, a spus Irina.

Citește și: „Nu am simțit nimic pentru nicio fată din casă” Claudiu de la „Casa Iubirii” a spus totul despre Bianca. Ce s-a întâmplat între cei doi

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În sfârșit, Alexandru intră în casa fetelor, și nu cu mâna goală, ci cu un trandafir roșu, culoarea pasiunii și a iubirii! 

Sărut fierbinte între Alexandru și Irina

Concurentul pășește încrezător spre Irina, care stă pe scaun, legată la ochi. Cu trandafirul pe care l-a adus, Alexandru începe s-o mângăie pe umeri pe Irina, care chicotește și se fâstâcește în timp ce este atinsă cu floarea.

Imediat după a început un mare show! Concurenții au fost în extaz când Alexandru a început să-i facă Irinei un dans senzual în timp ce aceasta se afla pe scaun. Momentul a fost extrem de incendiar și a impresionat toți concurenții din „Casa iubirii”!

Imediat după ce și-a terminat „numărul artistic”, Alexandru s-a aplecat spre Irina și a sărutat-o pasional, de parcă și-ar fi dorit acest lucru dintotdeauna.

În momentul în care au văzut sărutul, băieții s-au ridicat în picioare și au aplaudat puternic și fericiți, în special Laurențiu, fericit că Alexandru a sărutat-o, în sfârșit, pe Irina.

Ce se întâmplă mai departe aflați mâine, 25 august 2023, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?