Un destin la rascruce - Rezumatul episodului 10

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 25 sep 2020, 10:05

Macit, fata in fata cu rivalul sau!

Martora din umbra la declaratia de dragoste a lui Macit pentru Neriman, Pelin sufera dezamagirea vietii ei. Ranita ingrozitor de cele auzite, Pelin se gandeste la noi intrigi, pentru a-l recuceri pe barbatul iubit. Aceasta ii cere lui Onur sa se prefaca in zilele urmatoare ca sunt indragostiti, pentru a-i starni gelozia lui Macit. Desi Onur se impotriveste la inceput, in final accepta sa o ajute pe Pelin, in numele prieteniei lor.



Scenariul lui Pelin are consecinţe nebanuite, Macit se simte tradat de prietenul lui de o viata, Onur. La fel de afectata de neasteptata veste pare sa fie si Duygu, care spera la o relatie cu Onur, insa fata se resemneaza lasandu-i cale libera surorii sale.

In tot acest timp, Neriman nu raspunde la mesajele lui Macit, fiind convinsa ca relatia lor este sortita esecului. Insa destinul pare sa se incapataneze si sa ii apropie tot mai mult pe cei doi.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16787676/1/media-144134318761195600.jpg
Macit o intalneste intamplator pe Neriman si, profitand de prezenta acesteia, ii declara din nou dragostea sa. Tulburata de prezenta lui Macit, Neriman se retrage, temandu-se sa nu cedeze farmecului acestuia. In ciuda refuzului lui Neriman, Macit nu renunta la iubirea tinerei si se ambitioneaza sa o vada. Acesta ii cere sa se intalneasca pe malul Bosforului. Constienta ca, in urma unui refuz,  Macit ar veni la ea acasa, tanara  nu are incotro si merge la intalnire.

Cei doi indragostiti sunt urmariti de Sinasi, care, cuprins de gelozie, se afiseaza in fata acestora pentru a le tulbura discutia.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: