Un destin la rascruce - Rezumatul episodului 13

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:24

Neriman cade in plasa lui Pelin!

Orbita de furie, Neriman observa prea tarziu ca Macit se afla intr-o sedinta. Spre disperarea lui Macit, partenerii sai de afaceri se ridica de la masa negocierilor si anuleaza semnarea contractului. Profund afectat de gestul necugetat al lui Neriman, Macit o alunga din firma. Dupa plecarea lui Neriman, Pelin are grija sa toarne gaz pe foc si sa ii starneasca si mai mult furia lui Macit impotriva fetei, spunandu-i acestuia ca verisoara sa este vinovata pentru ratarea contractului.

Pelin exagereaza importanta afacerii si il invinuieste indirect pe Macit pentru anularea contractului de milioane de dolari.

Cantarind situatia, Macit realizeaza ca s-a comportat prea dur cu Neriman si pleaca de la firma cu gandul sa o determine pe tanara sa se intalneasca. Cei doi isi spun tot ce au pe suflet in legatura cu incidentul petrecut la firma si decid sa nu se mai vada niciodata, pentru a evita situatiile dificile.

In ciuda pactului incheiat, cei doi indragostiti se privesc in ochi si realizeaza ca sentimentele puternice sunt mai presus de vointa lor.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Pe de alta parte, in familia lui Pelin se discuta

intens despre esecul lui Macit. Pelin le marturiseste parintilor sai ca Macit si Neriman poarta pe umeri intreaga vina pentru anularea contractului. Dar Selim ii spune fiicei sale ca Neriman nu este vinovata si ca nepoata sa va putea veni oricand la firma. In familia Demirhan se contureaza doua tabere: pe de o parte, Selim, care o protejeaza pe nepoata sa si care este sustinut de Duygu si pe de alta parte, Pelin si mama sa, care nu vor sa cedeze din averea lor partea cuvenita lui Neriman.